Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Καντάφι:"Είμαι στη Λιβύη!Θα πεθάνω σαν μάρτυρας".

27.09.2011 | 15:39
Μπορεί ΟΛΗ η Λιβύη και η μισή υφήλιος να τον ψάχνουν, αλλά εκείνος παραμένει άφαντος. Και μόνο όταν θέλει, δηλώνει... παρών και πρόθυμος να θυσιαστεί για τη χώρα του!

Ο Μουαμάρ Καντάφι «χτύπησε» ξανά, με νέο ηχογραφημένο μήνυμα του προς το λαό της Λιβύης, μέσω της ιστοσελίδας του τηλεοπτικού δικτύου Αλιμπίγια, που παραμένει πιστό στο παλιό καθεστώς.

«Ήρωες αντιστάθηκαν και έπεσαν ως μάρτυρες και περιμένουμε κι εμείς το μαρτύριο», δηλώνει ο Συνταγματάρχης στην ομιλία του που μεταδόθηκε από τοπικό ραδιοσταθμό στο Μπάνι Ουαλίντ, ένα από τα τελευταία οχυρά του, σύμφωνα με την απομαγνητοφώνηση που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα.

Ο Καντάφι απευθυνόταν σε οπαδούς του από τη φυλή Ουαρφάλα που μάχονται εδώ και πολλές εβδομάδες εναντίον των μαχητών της νέας λιβυκής εξουσίας στο Μπάνι Ουαλίντ, 170 χλμ. νοτιοανατολικά της Τρίπολης.

«Με τον ιερό πόλεμό σας, αναβιώνετε τα κατορθώματα των προγόνων σας. Να ξέρετε πως βρίσκομαι στο πεδίο όπως εσείς», διαβεβαίωσε ο φυγάς, πλέον, πρώην ηγέτης.

«Ψεύδονται όταν λένε πως ο Καντάφι βρίσκεται πότε στη Βενεζουέλα, πότε στο Νίγηρα. Είμαι ανάμεσα στο λαό μου και οι επόμενες ημέρες επιφυλάσσουν ένα αναπάντεχο σοκ σ' αυτή την κλίκα των πρακτόρων», πρόσθεσε.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ