Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

09.02.2012 | 08:44

Κόβουν άλλα 325 εκατομμύρια από τις αμυντικές δαπάνες.

Κόβουν άλλα 325 από το υπουργείο Άμυνας; Μια δήλωση του Μπεγλίτη,του εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ πρέπει να διευκρινιστεί.Κόβουν άλλα 325 από το υπουργείο Άμυνας; Μια δήλωση του Μπεγλίτη,του εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ τα ξημερώματα,κατά τη διάρκεια της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών  πρέπει να διευκρινιστεί.

   

Ο κ. Μπεγλίτης είπε ότι εκκρεμεί η λήψη απόφασης για την εξεύρεση ενός ποσού 625 εκατ. ευρώ εκ των οποίων τα 325 εκατ. ευρώ θα αφαιρεθούν από τις δαπάνες της Άμυνας.

Μέχρι τώρα ξέραμε ότι θα έκοβαν 400 εκατομμύρια από τις δαπάνες της Άμυνας.Ο Μπεγλίτης μέσα στη νύχτα πρόσθεσε άλλα 325,άρα πάμε στα 725 από το συνολικά 1 δις που προβλεπόταν για εξοπλισμούς,συντηρήσεις κ.λ.π

Αν είναι έτσι όπως τα λέει ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ ,τότε είναι σαφές ότι οι ΕΔ μένουν με το ταμείο άδειο,όχι φυσικά για νέους εξοπλισμούς,δεν υπάρχει τέτοιο θέμα,αλλά για την αυτονοήτη συντήρηση των οπλικών συστημάτων και φυσικά τη λειτουργία τους.

Η κατάσταση μπορεί να είναι τραγική αλλά είναι εξίσου τραγικό να βλέπουν και οι πολιτικοί αρχηγοί τις ΕΔ ως ένα "κουμπαρά" από τον οποίο θα παίρνουν χρήματα για να κλείνουν τρύπες.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αυτές είναι οι «επιτροπές ειδικών» για τα υποβρύχια. Στόχος «η άμεση παράδοση στο ΠΝ»

"Να κάνουμε...περαίωση στο κακό μας παρελθόν".Πρόταση ενός γνωστού συγγραφέα


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ