Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

17.05.2012 | 00:19

Μπαγίς:ο...Πάγκαλος της Τουρκίας!

Ο Ε.Μπαγίς φαίνεται ότι έχει τον ίδιο …image maker με τον Πάγκαλο. Ακολουθεί την ίδια τακτική του “πετάγομαι εκεί που με σπέρνουν”, κάνει πάντα μια “προκλητική” και “ενοχλητική” δήλωση,”ψηλώνει” λίγο πολιτικά και μετά χάνεται.Ο Ε.Μπαγίς φαίνεται ότι έχει τον ίδιο …image maker με τον Πάγκαλο. Ακολουθεί την ίδια τακτική του “πετάγομαι εκεί που με σπέρνουν”, κάνει πάντα μια “προκλητική” και “ενοχλητική” δήλωση,”ψηλώνει” λίγο πολιτικά και μετά χάνεται.

Έτσι και χθες μας …προέτρεψε να ασχοληθούμε με τα οικονομικά μας και να μην ασχολούμαστε με το τι όνομα θα πάρουν τα Σκόπια,ούτε αν θα μπουν στο ΝΑΤΟ ή όχι.

Γνωρίζει πολύ καλά ότι όνομα έχουν και αυτό είναι τα Σκόπια,στο ΝΑΤΟ δεν θα μπουν ,γιατί και μυαλό δεν βάζουν αλλά και γιατί η Τουρκία δεν έχει καμία απολύτως ισχύ να επιβάλει ότι θέλει και τέλος…με τα οικονομικά μας ασχολούμαστε κάθε μέρα. Καιρός να ασχοληθεί εκείνος και η κυβέρνησή του με τα δικά τους.Τα καμπανάκια έχουν αρχίσει να χτυπάνε και πολύ σύντομα θα καταλάβουν ότι τα ποσοστά ανάπτυξης δεν είναι παρά αριθμοί σε οθόνες υπολογιστών.Λέγεται και …φούσκα. 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ