Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Καντάφι απειλεί με αντίποινα :"Όσοι συμμετέχετε στις επιθέσεις,κινδυνεύετε"

19.03.2011 | 23:53
Ο Καντάφι απειλεί ανοιχτά με αντίποινα όσες χώρες συμμετέχουν στις επιθέσεις εναντίον του και σ΄ αυτές περιλαμβάνεται και η Ελλάδα.Στο διάγγελμά του άφησε να εννοηθεί ότι μπορεί να χρησιμοποιήσει ακόμη και χημικά όπλα.

Ο ηγέτης της Λιβύης Μουάμαρ Καντάφι δήλωσε μετά το μπαράζ ΤΟΜΑΧΩΚ, ότι θα εξοπλίσει τους πολίτες για να υπερασπιστούν τη Λιβύη από την "αποικιοκρατική, σταυροφορική" επίθεση από Δυτικές δυνάμεις οι οποίες εξαπέλυσαν αεροπορικά πλήγματα εναντίον των στρατευμάτων του.

    "Είναι πλέον απαραίτητο να ανοίξουν οι αποθήκες και να οπλιστούν όλες οι μάζες με κάθε είδους όπλα για να προασπίσουν την ανεξαρτησία, την ενότητα και την τιμή της Λιβύης", είπε ο Καντάφι σε ομιλία του που μεταδόθηκε από την κρατική τηλεόραση μερικές ώρες μετά την έναρξη των αεροπορικών και πυραυλικών πληγμάτων.

   

"Καλούμε όλους τους λαούς και τους πολίτες των Αραβικών και Ισλαμικών εθνών, της Λατινικής Αμερικής, της Ασίας και της Αφρικής να συμπαρασταθούν στον ηρωικό λαό της Λιβύης ώστε να αντιμετωπίσει αυτή την επίθεση, που πρόκειται μόνο να αυξήσει την δύναμη, την αποφασιστικότητα και την ενότητα του λαού της Λιβύης", πρόσθεσε.

   

Χαρακτήρισε την Μεσόγειο και τη Βόρεια Αφρική "πεδίο μάχης" και προειδοποίησε ότι τα συμφέροντα των χωρών της περιφέρειας βρίσκονται σε κίνδυνο στο εξής, απειλώντας να επιτεθεί σε "στρατιωτικούς και πολιτικούς" στόχους στις χώρες αυτές.


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ