Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

"Οι Ελληνοκύπριοι ψάχνουν τo μπελά τους" ,απειλούν οι Τούρκοι!

20.09.2011 | 08:24
 MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

 

Σχεδόν όλα τα πρωτοσέλιδα του τουρκικού τύπου έχουν ως θέμα της τις υποθαλάσσιες έρευνες της Κυπριακής Δημοκρατίας και τις αντιδράσεις της Άγκυρας.

 

« Η έρευνα πρόκληση» είναι ο τίτλος της τουρκικής εφημερίδας Ηürriyet και γράφει πως «οι ελληνοκύπριοι παρά τις προειδοποιήσεις της Άγκυρας ξεκίνησαν τις υποθαλάσσιες έρευνες. Ο Υπουργός Ενέργειας Τανέρ Γιλντίζ δήλωσε πως και η Τουρκία θα κάνει τις δικές της υποθαλάσσιες έρευνες»

 

«Μεγάλο παιχνίδι στη Μεσόγειο» είναι ο τίτλος της Sabah που τονίζει πως η ατμόσφαιρα στην ανατολική Μεσόγειο είναι τεταμένη λόγω των υποθαλάσσιων ερευνών της Κύπρου. Η τουρκική εφημερίδα υποστηρίζει πως στην ευρύτερη περιοχή υπάρχουν αποθέματα φυσικού αερίου αξίας 7 τρισεκατομμυρίων δολαρίων!

 

Η Posta έχει τίτλο «Ψάχνουν το μπελά τους» και τονίζει « οι ελληνοκύπριοι μαζί με τους Ισραηλινούς άρχισαν να ψάχνουν για πετρέλαιο ανοιχτά της Κύπρου. Ο τουρκικός στόλος κατευθύνεται στην περιοχή».

 

«Αντίποινα στην Αφροδίτη»είναι ο τίτλος της Vatan η οποία γράφει « η αμερικανική εταιρεία η οποία έχει πάρει εντολή για έρευνες από τους ελληνοκύπριους, ξεκίνησε το έργο της. Ο Ερντογάν, τόνισε πως θα ληφθούν όλα τα μέτρα ακόμη και στρατιωτικά».

Διαβάστε επίσης: το "αλφαβητάρι" των ελληνοτουρκικών 
 
                              Παρακολουθήστε LIVE την πορεία του Νορβηγικού πλοίου

                              ύψωσαν σημαία του ψευδοκράτους στη Νέα Υόρκη


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ