Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Α/ΓΕΑ: Ηχηρό και συγκινητικό καλοσώρισμα στους νέους μαχητές της ΠΑ

10.02.2018 | 15:07
Ηχηρό και συγκινητικό ήταν το καλοσώρισμα του αρχηγού ΓΕΑ, Αντιπτέραρχου Χρήστου Χριστοδούλου, στους νέους "μαχητές" της Πολεμικής Αεροπορίας, τους ανθυποσμηναγούς της 87ης και 88ης Σειράς Ιπταμένων, που ολοκλήρωσαν την πτητική εκπαίδευση, στην 120 Πτέρυγα Εκπαίδευσης Αέρος, στην Αεροπορική Βάση Καλαμάτας.

"Παρά τις δυσκολίες και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε, να μείνουμε ανεπηρέαστοι και με πείσμα και αφοσίωση να προσπαθούμε για τη συνεχή βελτίωση της επιχειρησιακής ικανότητας της Πολεμικής Αεροπορίας." ήταν η υψηλού συμβολισμού προτροπή που απηύθυνε ο Αρχηγός ΓΕΑ στα νέα μέλη της Αεροπορικής Οικογένειας. 

Αντίστοιχα το Νο1 "Γεράκι" της Πολεμικής Αεροπορίας, απένειμε στον Ανθυποσμηναγό (Ι) Γεώργιο Διγγελόπουλο της 87ης και στον Ανθυποσμηναγό (Ι) Γεώργιο Καλλέργη της 88ης, πρωτεύσαντες στην πτητική εκπαίδευση, τους επαίνους και τα βραβεία για την αποφοίτησή τους. Αξιζει να σημειώσουμε οτι ο Ανθυποσμηναγός (Ι) Γεώργιος Διγγελόπουλος ειναι ο αδελφός του πιλότου του αεροσκάφους Τ-2 της 120ΠΕΑ/363ΜΕΑ το οποίο έπεσε στις αρχές του 2018 κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης λόγω μηχανικής βλάβης. Μάλιστα πρόκειται για οικογένεια Ιπταμένων, καθώς και ο βενιαμίν είναι φοιτά στη Σχολή Ικάρων. 

Ο Αρχηγός ΓΕΑ βράβευσε νωρίτερα ον Ανθυποσμηναγό (Ι) Γεώργιο Λαντζουράκη και στον Ανθυποσμηναγό (Ι) Γεώργιο Υφαντίδη, αρχαιότερους Έλληνες Ανθυποσμηναγούς της 87ης και 88ης Σειράς.

Στην ομιλία του ο Αρχηγός, αφού καλωσόρισε τους Ανθυποσμηναγούς στην Αεροπορική Οικογένεια ως μαχητές, τους τόνισε ότι η αποτελεσματικότητα είναι αυτό που ζητάμε από εσάς και για να το επιτύχετε χρειάζεται να είστε άριστοι επαγγελματίες και πάνω απ΄ όλα ασφαλείς, ενώ τους προέτρεψε, παρά τις δυσκολίες και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε, να μείνουμε ανεπηρέαστοι και με πείσμα και αφοσίωση να προσπαθούμε για τη συνεχή βελτίωση της επιχειρησιακής ικανότητας της Πολεμικής Αεροπορίας.
Κατά την απονομή του βραβείου στον Ανθυποσμηναγό (Ι) Γεώργιο Διγγελόπουλο. Στην τελετή παραβρέθηκαν ο Διοικητής της Διοίκησης Αεροπορικής Εκπαίδευσης, Υποπτέραρχος (Ι) Θωμάς Χατζηαθανασίου, Ανώτατοι Αξιωματικοί της Πολεμικής Αεροπορίας, αντιπροσωπεία Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, τοπικές πολιτειακές και θρησκευτικές Αρχές, καθώς και συγγενείς των Ανθυποσμηναγών.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ