Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Α/ΓΕΣ: Επίσκεψη στην 88 ΣΔΙ "ΛΗΜΝΟΣ" - ΦΩΤΟ

28.07.2018 | 12:00
Επίσκεψη στην περιοχή ευθύνης της 88 Στρατιωτικής Διοίκησης (ΣΔΙ "ΛΗΜΝΟΣ"), πραγματοποίησε ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελέιου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής την Παρασκευή 27 Ιουλίου, κατά την διάρκεια της οποίας παρέστη στην ορκωμοσία της 2018 Δ' ΕΣΣΟ και βρέθηκε στους υπό κατασκευή ξενώνες και στις στρατιωτικές οικίες Επαγγελματιών Οπλιτών (ΣΟΕΠΟΠ) στη Μύρινα.

Την Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, επισκέφθηκε τη νήσο Λήμνο, Περιοχή Ευθύνης της 88 Στρατιωτικής Διοίκησης (88 ΣΔΙ «ΛΗΜΝΟΣ»).

Ο Αρχηγός κατά την επίσκεψή του παρέστη στην τελετή ορκωμοσίας των Οπλιτών Θητείας της 2018 Δ΄ ΕΣΣΟ, στο Στρατόπεδο «ΥΠΙΛΑΡΧΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΡΔΑΜΗΛΑ» και στη συνέχεια ενημερώθηκε για την πρόοδο εργασιών, των υπό κατασκευή ξενώνων και στρατιωτικών οικιών Επαγγελματιών Οπλιτών (ΣΟΕΠΟΠ) στη Μύρινα.

Ο Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, επίσης, πραγματοποίησε ομιλία στο προσωπικό του Σχηματισμού, συνεχάρη αυτό για τον επαγγελματισμό και την αισιοδοξία που το διακρίνει και το ενημέρωσε για την πραγματοποίηση σειράς δράσεων, στο πλαίσιο της ανακήρυξης του 2018 ως «έτος Μέριμνας Προσωπικού». Επιπλέον, αναφέρθηκε στην αξία της συνεχούς επιχειρησιακής εκπαίδευσης και του ρόλου του Στρατού Ξηράς ως παράγοντα αποτροπής.

Δείτε τις φωτογραφίες από την επίσκεψη του Α/ΓΕΣ:

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ