Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Α/ΓΕΣ: Παρασημοφόρησε στρατιώτη για την αφοσίωσή του

13.05.2018 | 15:39
Έναν από τους πιο πιστούς "στρατιώτες», παρασημοφόρησε για την αφοσίωσή που επιδεικνύει στην εκπλήρωση του καθήκοντός του, ο Α/ΓΕΣ. Ο Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, που σύμφωνα με πληροφορίες πραγματοποιεί επίσκεψη σε ένα από τα Τάγματα Εθνοφυλακής στα βόρεια σύνορα της χώρας, επιβράβευσε με μια ανάρτησή του τον στρατιωτικό σκύλο της φωτογραφίας. 

Ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, μάλιστα, προ μερικών μηνών, είχε αποκαλύψει ότι στην εμπροσθοφυλακή της δύσκολης αποστολής του Στρατού Ξηράς να επιτευγχθούν οικονομίες κλίμακος, βρίσκεται ο πιο πιστός...στρατιώτης. Για την ακρίβεια "στρατιωτίνα", που η "διμοιρία" με τους φύλακες της επιτρέπει στο ΓΕΣ, να εξοικονομεί 213.000 ευρώ το χρόνο. Πρόκειται για ένα θηλυκό στρατιωτικό σκυλί αναπαραγωγής, ράτσας γερμανικού ποιμενικού. 

Σύμφωνα με τον αντιστράτηγο Στεφανή, μία τέτοια σκυλίτσα έχει γεννήσει 43 κουτάβια, τα οποία αξιοποιήθηκαν όλα από την υπηρεσία «και αυτή τη στιγμή εκτελούν καθήκοντα φρουρού σε 43 διαφορετικά σημεία και εγκαταστάσεις του Στρατού σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια», όπως είχε σημειώσει χαρακτηριστικά.


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ