Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

"Μπλόκο" στα κονδύλια των ΕΔ! Το υπουργείο Οικονομικών "δεσμεύει" όσα χρήματα απέμειναν!

08.04.2015 | 22:00
Την ώρα που όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στην συνάντηση Πούτιν-Τσίπρα στους διαδρόμους των Γενικών Επιτελείων είχε ξεσπάσει “σούσουρο” μ΄ ένα έγγραφο που έγινε γνωστό ότι έφθασε από το υπουργείο Οικονομικών. Τι έλεγε το έγγραφο; Ότι όλα τα “διαθέσιμα κονδύλια των Γενικών Επιτελείων” επιστρέφουν στον προϋπολογισμό της γενικής κυβέρνησης. Και παραμένουν εκεί μέχρι …νεωτέρας!

Τι σημαίνει αυτό σε απλά ελληνικά; Ότι πλέον έχουμε φθάσει στο σημείο έστω και για προληπτικούς λόγους να αναζητούμε χρήματα ακόμη και στα κονδύλια των Ενόπλων Δυνάμεων. Τα οποία δεν χρειάζεται να κάνουμε κάποια ιδιαίτερη ανάλυση για να αποδείξουμε πόσο περιορισμένα είναι.

Το έγγραφο που έφθασε στα Γενικά Επιτελεία από το υπουργείο Οικονομικών είναι λογικό να έχει προκαλέσει μεγάλες συζηήσεις και ακόμη μεγαλύτερο προβληματισμό. Υπενθυμίζουμε ότι πριν μερικές μέρες -όπως έγραψε το Onalert.gr- είχε ζητηθεί “πάγωμα δαπανών” από τις Ένοπλες Δυνάμεις. Τώρα έρχεται και η “επιστροφή” όσων χρημάτων έχουν μείνει στα ταμεία των ΕΔ .

Τι συμβαίνει και τι πρέπει να περιμένουμε;


Διαβάστε ακόμη:


"Στάση δαπανών" στις Ένοπλες Δυνάμεις - Ποιος την ζήτησε και μέχρι πότε θα διαρκέσειΠάλι "στην υπομονή" οι στρατιωτικοί; Οι προσδοκίες ότι "κάτι θα αλλάξει" ξεθυμαίνουν

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ