Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΕΝ υπάρχει θέμα παραγραφής για την απόφαση του ΣτΕ - Καθαρή διευκρίνιση

29.07.2014 | 10:59
Δεν τίθεται κανένα θέμα παραγραφής για την απόφαση του ΣτΕ από μεθαύριο 31 Ιουλίου. Με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο οι στρατιωτικοί της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών και ο νομικός τους σύμβουλος διαβεβαιώνουν άπαντες ότι δεν υπάρχει κίνδυνος.

Η επισήμανση αναγκαία γιατί τις τελευταίες ημέρες περίπου 100.000 άνθρωποι έχουν ταλαιπωρηθεί -όπως φαίνεται άνευ λογου και αιτίας- για να καταθέσουν σχετική αίτηση στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους.

Η ΠΟΕΣ σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

Θέλοντας να ευχαριστήσουμε όλους εσάς, τους χιλιάδες Έλληνες στρατιωτικούς, που έδειξαν και συνεχίζουν να δείχνουν εμπιστοσύνη στην Ομοσπονδία μας και στις Περιφερειακές Ενώσεις Στρατιωτικών, και στο πλαίσιο της συνεχούς διασφάλισης των δικαιωμάτων μας, ειδικότερα δε αυτών που δημιουργούνται μετά την υπ΄ αριθμ. 2193/2014 απόφαση του ΣτΕ, ενώπιον του οποίου προσέφυγαν οι Ενώσεις μέλη μας, σας γνωρίζουμε τα κάτωθι:
 
- Η ανωτέρω απόφαση του ΣτΕ είναι άμεσα εκτελεστή και η Ομοσπονδία πολύ σύντομα θα προβεί στις απαιτούμενες νομικές ενέργειες για την εκτέλεσή της, με την απόδοση των όποιων ευθυνών που αναλογούν στον καθένα με δικαστική – εισαγγελική συνδρομή.
 
- Δεν τίθεται θέμα παραγραφής των αξιώσεών μας, σε κάθε δε περίπτωση δεν παραγράφονται οι αξιώσεις μας με την 31-7-2014, τα όποια δε έγγραφα διακινούνται και υποβάλλονται σε φορείς τίθενται εν αμφιβόλω και δεν εξασφαλίζουν το προσδοκώμενο αποτέλεσμα.
 
- Ο Ν.4093/2012 με τον οποίο περικόπηκαν περαιτέρω οι μισθοί και τα επιδόματά μας ψηφίστηκε τη 12-11-2012 και τέθηκε σε εφαρμογή από την 01-1-2013.

- Η απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, που ακύρωσε η Ολομέλεια του ΣτΕ, με την ανωτέρω απόφασή της, εκδόθηκε τη 14-11-2012 και τέθηκε σε εφαρμογή την 01-1-2013.
 
Ζητάμε από όλους σας, τους χιλιάδες Έλληνες στρατιωτικούς, μέλη και φίλους των Περιφερειακών Ενώσεων, να συνεχίσετε να δείχνετε εμπιστοσύνη στην Ομοσπονδία και στις ενέργειές της, καταβάλλοντας κάθε δυνατή ψυχραιμία με τη στάθμιση των όποιων ενεργειών σας.
 
Σήμερα αναγκαιοί, και σας καλούμε άμεσα, να εγγραφείτε στις Περιφερειακές Ενώσεις Στρατιωτικών, να δυναμώσετε τη φωνή σας, ώστε μαζικά και δυναμικά να αντιμετωπίσουμε στο χρόνο και με τον τρόπο που ήθελε αποφασιστεί τις όποιες μετέπειτα πράξεις και παραλείψεις, για το καλό όλων μας, ημών και των οικογενειών μας.

Διαβάστε ακόμη:

Σε νέα ταλαιπωρία οι στρατιωτικοί παρά την απόφαση του ΣτΕ! Ποια η νέα "δοκιμασία"

Η επίσημη θέση του ΥΠΕΘΑ για το ενδεχόμενο παραγραφής για την απόφαση του ΣτΕ

"Ρήγμα" στους απόστρατους - "Εδώ και τώρα αναδρομικά" ζητούν οι απόστρατοι του ΣΞ 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ