Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετά τη τσέπη των στρατιωτικών,βάζουν χέρι και στη περιουσία των Ενόπλων Δυνάμεων

21.01.2013 | 15:01
Μετά από την τσέπη των στρατιωτικών ,σειρά έχει η περιουσία των Ενόπλων Δυνάμεων! Όλα δείχνουν ότι στο μάτι των δανειστών και με την ανοχή και αποδοχή της κυβέρνησης η ακίνητη περιουσία των Ενόπλων Δυνάμεων ,βγαίνει στο σφυρί! 

Το εμπόδιο των κληροδοτημάτων που ήταν απαγορευτικό σε οποιαδήποτε σκέψη όχι απλά πώλησης αλλά ακόμη και αλλαγής χρήσης κτιρίων όπως για παράδειγμα η ΛΑΕΔ, γίνεται προσπάθεια να ξεπεραστεί με “νομικές ακροβασίες” ,στις οποίες τα τελευταία τρία χρόνια έχουμε ...εθιστεί.

Ίσως πολλοί πολίτες, να αναρωτηθούν γιατί να μην συμβάλλουν οι Ένοπλες Δυνάμεις στην προσπάθεια αντιμετώπισης της κρίσης και με την εκποίηση ακίνητης περιουσίας τους που θα μπορούσε να αποφέρει χρήματα στο δημόσιο ταμείο. Ιδού γιατί:
  • Δεν πρόκειται για πώληση. Πρόκειται για ξεπούλημα σε τιμές που δεν θα έχουν απολύτως καμία σχέση με την πραγματική αξία των ακινήτων, που έχουν μπει στο στόχαστρο δανειστών αλλά και εγχώριων συμφερόντων.
 
  • Δεν είναι ο στόχος να “έρθουν λεφτά στο δημόσιο ταμείο”, αλλά να αποκτήσουν τα “φιλέτα” των Ενόπλων Δυνάμεων, ιδιώτες ,ξένοι και Έλληνες για δική τους επιχειρηματική εκμετάλλευση. Θέλουν να τα πάρουν τώρα που μπορούν φθηνά και να κερδίσουν πολλαπλάσια.
 
  • Γιατί δεν υπάρχει ανάλογο ενδιαφέρον για εκατοντάδες στρατόπεδα σ΄ όλη την ηπειρωτική Ελλάδα, τα οποία θα μπορούσαν να πουληθούν και να δοθούν για εκμετάλλευση προς όφελος των στρατιωτικών , με την ανέγερση κατοικιών για παράδειγμα.
 
  • Είναι δυνατόν να έχουμε φθάσει στο σημείο να συζητάμε σοβαρά για “κατάργηση” υπηρεσιών και κτιριακών εγκαταστάσεων, ακόμη και νοσοκομείων για να πουληθούν επαναλαμβάνουμε επί της ουσίας για το κέρδος κάποιων;
 
  • Και τέλος: ποιος μπορεί να συμφωνήσει με την εκποίηση πραγματικά ιστορικών κτιρίων των Ενόπλων Δυνάμεων ,όπως η Σχολή Ναυτικών Δοκίμων και η ΛΑΕΔ; 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


"Ξεθεμελίωμα"! Ποια ακίνητα "φιλέτα" των ΕΔ, έχει στο μάτι το real estate της τρόϊκας

ΜΤΣ και ΒΟΕΑ: Ένας αξιωματικός του ΠΝ επισημαίνει αδικία!

Γενικό πωλητήριο στις Ένοπλες Δυνάμεις! Πουλάνε ακόμη και τη ΛΑΕΔ!


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ