Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

"Γιατί οι στρατιωτικοί πρέπει να πάνε στη συγκέντρωση"

06.03.2013 | 10:50
Οι απόστρατοι της ΑΝΕΑΕΔ με ανακοίνωσή τους εξηγούν τους λόγους για τους οποίους οι στρατιωτικοί ,εν ενεργεία και απόστρατοι ,πρέπει το Σάββατο να συμμετάσχουν στην μεγάλη συγκέντρωση της Αθήνας:

“Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του διεκδικητικού κοινωνικού στρατιωτικού κινήματος, ενωμένοι όλοι οι στρατιωτικοί φορείς, εν ενεργεία και αποστρατεία, στη βάση κοινών οραματικών προσδοκιών που έρχονται αντιμέτωποι με την κυβερνητική πολιτική και τις ορέξεις της ξένης τρόικας.

Η ΑΝΕΑΕΔ, χωρίς ψευδαισθήσεις και με όλες της τις δυνάμεις, από την πρώτη στιγμή, μπήκε στη μεγαλύτερη μάχη για την διεκδίκηση της χαμένης κοινωνικής αξιοπρέπειας των στρατιωτικών και της εθνικής, ηθικής και πολιτιστικής απαξίωσης ολόκληρου του Ελληνικού λαού από μια χούφτα σύγχρονων πολιτικών ραγιάδων και καιροσκόπων.

Οι αποφάσεις για τη μέγιστη ενότητα που απαιτούν οι καιροί, λόγω της χειρότερης επίθεσης που δέχονται οι στρατιωτικοί, όπως και όλος ο Ελληνικός λαός, σε οικονομικό, κοινωνικό και πατριωτικό επίπεδο, δεν είναι καθόλου εύκολες.

Πιστεύοντας όμως, πως στη φάση της ολικής εξαθλίωσης και καταστροφής που μας οδηγούν συνολικά οι σύγχρονες κοινωνικές ύαινες, ότι ο δρόμος του κοινωνικού δημοκρατικού αγώνα είναι μονόδρομος: έχουμε πεισθεί, όλοι οι φορείς, να παρακάμψουμε τις παθογένειες του σύγχρονου Έλληνα όπως ιδιοτέλειες,ιδεοληψίες, αγκυλώσεις, εξαρτήσεις, καιροσκοπισμούς, ευκαιριακές συμμαχίες και
εκδικητικότητα και να ομονοήσουμε στον υπέρτατο σκοπό. Μαζί με όλο τον καθημαγμένο Ελληνικό λαό να τους νικήσουμε και να τους τιμωρήσουμε για την εθνική και κοινωνική καταστροφή της Πατρίδας μας.

Από τη φύση του, γενικώς, το αμιγώς συνδικαλιστικό κίνημα είναι αυτό που μπορεί να επιφέρει την ολική ενότητα στη βάση των συμφερόντων των μελών του. Με υποτονισμένο το χειραγωγικό και διασπαστικό ελκτικό πεδίο των κυρίαρχων πολιτικών – κομματικών μηχανισμών μπόρεσε να γίνει εφικτό, όσο έγινε και όπως έγινε, η κοινή διεκδικητική κινητοποίηση όλων των φορέων.

Οι συνάδελφοί μας στην Ευρώπη έχουν στραμμένα τα βλέμματά τους στην μικρή Ελλάδα που αντιστέκεται. Η Ιστορία γράφει τις νέες σελίδες της πλημμυρισμένες από αντιφάσεις, αλλά και από ελπίδα και ένα αχνό όραμα. Ένα όραμα που έχει να κάνει με την άδολη συνείδησή μας, την οποία θα πρέπει να την εξυψώσουμε στο ύψος που απαιτούν οι καιροί.

Θα τα καταφέρουμε; Το Σάββατο 9 Μαρτίου 2013 δεν είναι μακριά. Σε πείσμα όλων των αντιδραστικών απόψεων και φορέων, έχουμε χρέος να πλημμυρήσουμε τις λευκές σελίδες της ιστορίας με γεγονότα, αισιοδοξία και νίκες. Με τον αγώνα κερδίζουμε πάντα!

Το ΔΣ της ΑΝΕΑΕΔ” 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΒΙΝΤΕΟ: Σκληρό "σποτ" αποστράτων κατά της κυβέρνησης

"Ο Αρχηγός, πρέπει να είναι μπροστάρης, όχι λοχίας υπηρεσίας"

"Χωρίς νομική βάση η διαταγή Κωσταράκου" υποστηρίζουν νομικοί


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ