Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

"Γιατί όχι και βρεφονηπιακοί στρατιωτικοί σταθμοί"; Αντισυνταγματάρχης Ειδικών Δυνάμεων προτείνει

08.01.2016 | 19:52
Γράφει ο
Νικόλαος Σκιαδάς
Αχης ε.α Ειδ. Δυνάμεων

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω όλους αυτούς που σπεύδουν να κατηγορήσουν διάφορες προτάσεις διαφορετικές από όσες έχουμε συνηθίσει. Δεν προλαβαίνει κάποιο κυβερνητικό στέλεχος ή μη, να αρθρώσει την πρωτοποριακή πρόταση για λύση ενός προβλήματος και όλοι αμέσως πέφτουν στα social media να τον κατασπαράξουν. Αλλά ας μιλήσουν τα γεγονότα. Ήμουν με παρέα για τσίπουρα όταν ένας εξ αυτών μου λέει : Ρε συ, ο Ψημένος με τον Τσίπουρα ήταν τις προάλλες εδώ και έπιναν και λέγαν για τα στρατιωτικά τα σχολεία. Θες να σου πω τι θα γίνει; Περίεργος και εγώ, τυφλωμένος και από την ομορφιά της κόκκινης μεγάλης μύτης του και των κοκκινωπών μάγουλών του λέω με ανυπομονησία «πες μου τα όλα». Να λοιπόν τι έμαθα:

Όσοι γονείς θέλουν το μωρό τους να ενταχθεί όταν μεγαλώσει σε Αστυνομία, Πυροσβεστική, Λιμενικό ή Ένοπλες Δυνάμεις θα συμπληρώνουν υπεύθυνη δήλωση με τη γέννησή του και το μωρό μόλις συμπληρώσει το 4ο έτος θα παρουσιάζεται στο Ειδικό Βρεφονηπιακό Κέντρο Κατάταξης. Εκεί θα καταγράφονται όλα του τα χαρακτηριστικά (βάρος, ύψος, χρώμα ματιών & μαλλιών, νεογιλά και μη δόντια κ.α) και θα παρακολουθεί ποικίλο πρόγραμμα προκειμένου να βελτιωθεί και να αναπτυχθεί, το οποίο θα περιλαμβάνει:

Τρόπους σύγχρονου βαδίσματος με έμφαση στον Κορεατικό και την έρπυση επί στομάχου.
Ορθοφωνία με έμφαση στις λέξεις Μάλιστα, όχι, διατάξτε, αλτ γιατί πυροβολώ.
Γυμναστική όχι όμως του σουηδικού μοντέλου αλλά ρωσικού και λίγο κινεζικού.
Ανάπτυξη αρετών όπως της πειθαρχίας και της Εθνικής συνείδησης σύμφωνα με το Εγχειρίδιο ΣΑΝΕΛ & ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος το παιδί εντάσσεται σε ένα από τα Πρότυπα Δημοτικά Στρατικοποιημένα Εκπαιδευτήρια για να παρακολουθήσει τις τάξεις πρώτη έως έκτη. Εκεί με ένα πρότυπο εκπαιδευτικό σύστημα για τα δεδομένα του πλανήτη γη ο μαθητής ή μαθήτρια θα διδαχθεί:
Γραφή, ανάγνωση και συμπλήρωση κάθε υπηρεσιακού εγγράφου όπως κλήση, αναφορά συμβάντων, υπηρεσιακή αναφορά κ.α.
Σωματική βελτίωση με σύγχρονες μεθόδους πάλης σώμα με σώμα, βελτίωσης χρόνων τρεξίματος μέσα από αθλοπαιδιές όπως «τρέξε μη σε συλλάβω» κ.α

Εξάσκησης του πνεύματος μέσα από προβολές ομιλιών μεγάλων ανδρών όπως Τσίπουρας, Ψημμένος, Γιωργάκης ο εξαγόμενος και τηλεοπτικό υλικό από την εκπομπή του Σταύρου «Μεγάλες κατασκευές στην Ελλάδα που πληρώθηκαν με χρυσό στο αφεντικό μου και φτιάχτηκαν με σπάνιο άνθρακα».
Εξάσκηση της ομιλίας με συγγραφή πολιτικών λόγων που θα λένε πολλά, θα υπόσχονται περισσότερα και δεν θα ισχύει τίποτα.
Εκμάθηση ξένων γλωσσών με παρακολούθηση ομιλιών Τσίπουρα στο Eurogroup, Ψημμένου στη Ρωσία, Γιωργάκη στην Κίνα και Κασπιδιάρη στη βουλή.
Με την ολοκλήρωση και αυτού του σταδίου ακολουθεί το πιο σημαντικό το οποίο θα είναι 6ετές (Γυμνάσιο-Λύκειο) και αυτό που θα κατατάξει τον μαθητή/μαθήτρια σε κάποιο από τα σώματα Ε.Δ ή Σ.Α. Σο στάδιο αυτό δίνεται έμφαση:
Εκμάθηση τεχνικών βολής με όλα τα διαθέσιμα μέσα: όπλα, μαχαίρια, αστεράκια νίντζα, μολότωφ και αρχαία ελληνική σφενδόνη.

Βελτίωση γραφής και ανάπτυξης λόγου με εκμάθηση στρατιωτικών εμβατηρίων, τρολαρίσματος σε social media, tweetαρίσματος και postαρίσματος σε facebook σύμφωνα με τις οδηγίες του εγχειριδίου νέου μέλους των Ανεκδιήγητων Ελλήνων.
Εκμάθηση τρόπου αποδιοργάνωσης, αναδιοργάνωσης και επαναοργάνωσης δομών σε υπηρεσίες ώστε να μπαίνει ο άνθρωπος που θέλουμε, στη θέση που θέλουμε, να τα κάνει όπως θέλουμε και άλλα να λέει, άλλα να γράφει και άλλα να κάνει.
Εκμάθηση εντατικά ξένων γλωσσών με πολυήμερες διανυκτερεύσεις σε κέντρα κράτησης λαθρομεταναστών.
Εκμάθηση παραδοσιακών ασμάτων όπως «Σήκω χόρεψε κουκλί μου», «Ο πενηντάρης», «Η καρέκλα η γλυκιά» και «Αμάρτησα για τα παιδιά μου».
Εξειδίκευση στους αεροψεκασμούς περιοχών με αέρια μίγματα όπως αυτοί περιγράφονται στο εγχειρίδιο Αδέσποτοι Έλληνες και Αριστερές Ιώσεις.
Βελτίωση της πειθαρχίας με έμφαση στις Τεχνικές Ομιλίας, συμπεριφοράς και εμφάνισης της προέδρου Ζωής Κωστακοπούλου.
Βελτίωση αθλητικών επιδόσεων με «κολύμβηση με λαθρομετανάστες σε μεγάλες αποστάσεις», «Πάλη σώμα με σώμα με έμφαση στην τεχνική εξουδετέρωσης υπέργηρου διαδηλωτή», «Ποδηλασία με αλλαγή αλυσίδας εν κινήσει» «Τεχνικές σούμο του Πάγκαλου του μεγαλοπρεπή».
Διεθνή Οικονομικά, εξοπλισμοί και Financial Banking από τις ιδιόχειρες σημειώσεις Άκη.
Σύγχρονες Τεχνικές Μαγειρέματος και Επιβίωσης από το εγχειρίδιο κρίσεων Ε.Δ. & Σ.Α. «Αρμαγεδών και Βρούτος» εκδόσεις Πράσινες, Μπλέ και Αριστερές Φούσκες.
Εμβάθυνση στις ψυχολογικές επιχειρήσεις με έμφαση στην οργή και εθνική αγανάκτηση όπως αυτές περιγράφονται στα βιβλία:
1. Ο συνωστισμός και ο πανικός έχει πνίξει πολλούς της Ρεπούστη Τουρκαλάν
2. Η εμφάνιση και εξαφάνιση των λαθρομεταναστών με απλές μεθόδους της Τασίας Χριστοσκαιπαναγιά
3. Πόντιοι και μουσουλμάνοι, Κρήτες και ινδιάνοι του Φίλη Εγκεφαλομπερδεμένου.
Μόλις το άκουσα αυτό το ολοκληρωμένο σχέδιο, ανατρίχιασα και παρήγγειλα διπλό τσίπουρο με μεζέ ποικιλία μπεκρή, μερακλή και πολιτικού σ’ ένα μεγάλο δίσκο, καλά ψημένα όχι όμως … ΚΑΜΜΕΝΑ.

Υ.Γ 1: Όσοι έχετε δικαίωμα ψήφου στην Αμερική, υποστηρίξτε Χίλαρυ διότι θα αποκαλύψει τα ονόματα των πολιτικών μας που είναι από άλλο πλανήτη και έτσι θα επιβεβαιωθούμε για κάποιους … εξωγήινους που είναι στην Βουλή.
Υ.Γ 2: Το 2016 μας επιφυλάσσει απίστευτες εκπλήξεις με όλους αυτούς τους χαρισματικούς πολιτικούς μας, που βρίσκονται σε θέσεις ευθύνης και εμφανίζουν συμπτώματα μαλάκυνσης, όχι λόγω γήρατος, αλλά λόγω πολιτικής ανεγγεφαλίτιδας και θα μας χαρίσουν χαρούμενες ατάκες και άπειρο γέλιο.
Καλή χρονιά και ευτυχισμένο το έτος 2016, γεμάτο χαρούμενες στιγμές για όλους.


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ