Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Χίλαρι Κλίντον ξεκινά την κούρσα προς το χρίσμα και την Προεδρία

13.04.2015 | 09:52
Αφού ανακοίνωσε αυτό που όλοι ήξεραν και περίμεναν, η Χίλαρι Κλίντον βάζει μπρος και την προεκλογική της εκστρατεία ενόψει των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ τον Νοέμβριο του 2016. Πρώτος της σταθμός η Άιοβα.
Πρόκειται για μια πολιτεία στρατηγικής σημασίας ενόψει των εσωκομματικών εκλογών του Δημοκρατικού κόμματος.

Η πρώην Πρώτη Κυρία, Γερουσιαστής και υπουργός Εξωτερικών θα επισκεφτεί την Άιοβα την Τρίτη και την Τετάρτη και θα κάνει τις πρώτες της εμφανίσεις μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της για το χρίσμα των Δημοκρατικών.

Η Χίλαρι Κλίντον θα πάρει μέρος σε μια συζήτηση με φοιτητές και εκπαιδευτικούς σε ένα κολέγιο στο Μοντιτσέλο, την Τρίτη και στη συνέχεια θα συναντηθεί με ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων στο Νόργουοκ. Στόχος της, σύμφωνα με την εκστρατεία της, οι "συζητήσεις με καθημερινούς πολίτες της Άιοβα".

Από την ίδια πολιτεία αλλά και το Νιου Χάμσαϊρ θα ξεκινήσει η εσωκομματική διαδικασία, στις αρχές του 2016.

Η Χίλαρι Κλίντον ανακοίνωσε την απόφασή της να διεκδικήσει το χρίσμα των Δημοκρατικών για να είναι η υποψήφια του κόμματος στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές μέσω της ιστοσελίδας της hillaryclinton.com.

"Οι απλοί Αμερικανοί έχουν ανάγκη από έναν αγωνιστή. Θέλω να είμαι αυτή η αγωνίστρια. Ξεκινάω εκστρατεία για να κερδίσω τις ψήφους σας", λέει η 67χρονη Χίλαρι Κλίντον στο video που ανέβηκε.


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ