Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Χρυσή Αυγή "έφαγε" το προϊστάμενο Αντκατασκοπίας της ΕΥΠ!

27.09.2013 | 16:21
Εκτός ΕΥΠ είναι από σήμερα ο προϊστάμενος της Γ ' Διεύθυνσης Αντικατασκοπίας που είχε την γενική ευθύνη των ερευνών για την δράση της Χρυσής Αυγής.

Σύμφωνα με το vima.gr, το πρωί αποπέμφθηκε ο αξιωματικός της ΕΥΠ ο οποίος και με την βοήθεια του συστήματος παρακολούθησης τηλεφώνων διερευνούσε την δράση της Χρυσής Αυγής. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες υπο αντικατάσταση είναι και κοντινός του συνεργάτης.Η Διεύθυνση Αντικατασκοπίας ήταν υπεύθυνη για τις παρακολουθήσεις μελών και βουλευτών της Χρυσής Αυγής προκειμένου να στοιχειοθετηθούν κατηγορίες για τυχόν έκνομες ενέργειες. 

Μάλιστα, ότι στοιχεία είχαν συλλεγεί είχαν αποσταλεί στον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Αθανάσιο Βουρλιώτη.Το πρωί της Παρασκευής συμμετείχε στην σύσκεψη των στελεχών της ΕΥΠ και λίγη ώρα αργότερα ανακοινώθηκε η αποπομπή του.

Αυτό που δεν έχει απαντηθεί είναι αν η αποπομπή του σχετίζεται με προβλήματα στις έρευνες, αν η αποπομπή του έγινε στο πλαίσιο των αλλαγών τις προηγούμενες ημέρες σε θέσεις κλειδιά της ΕΛ.ΑΣ και τέλος αν απομακρύνθηκε λόγω των σχέσεών του με τον Ιωάννη Δικόπουλο που παραιτήθηκε από γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος. 

Όπως γράφει ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος στο Newsit “άλλο ένα στοιχείο που έχει την σημασία του έρχεται στο φως σχετικά με την αποπομπή του προισταμένου της Γ Διεύθυνσης Αντικατασκοπίας ο οποίος είχε την γενική ευθύνη των ερευνών για την δράση της Χρυσής Αυγής!

Ο συγκεκριμένος αξιωματικός είναι στενός συγγενής του βουλευτή της Α Πειραιά της Χρυσής Αυγής, Νίκου Κούζηλου.

Το ερώτημα είναι πως η ΕΥΠ δεν γνώριζε ότι ο άνθρωπος που έκανε τις έρευνες για την Χρυσή Αυγή είναι στενός συγγενής βουλευτή του κόμματος που ερευνάται.....

Η αποπομπή έγινε το πρωί και ακόμα δεν έχει εκδοθεί επίσημη ανακοίνωση.

Ωστόσο, ο συγκεκριμένος αξιωματικός της ΕΥΠ με την βοήθεια του συστήματος παρακολούθησης τηλεφώνων διερευνούσε την δράση της Χρυσής Αυγής. Επίσης, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες υπο αντικατάσταση είναι και κοντινός του συνεργάτης.

Η Διεύθυνση Αντικατασκοπίας ήταν υπεύθυνη για τις παρακολουθήσεις μελών και βουλευτών της Χρυσής Αυγής προκειμένου να στοιχειοθετηθούν κατηγορίες για τυχόν έκνομες ενέργειες. 

Μάλιστα, ότι στοιχεία είχαν συλλεγεί είχαν αποσταλεί στον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Αθανάσιο Βουρλιώτη.

Το πρωί της Παρασκευής συμμετείχε στην σύσκεψη των στελεχών της ΕΥΠ και λίγη ώρα αργότερα ανακοινώθηκε η αποπομπή του”.Διαβάστε ακόμη:

Η ΕΥΠ στις έρευνες για πιθανή εμπλοκή στρατιωτικών στη ΧΑ


Air Cia απαγωγές - οι ελληνικές πτυχές της πιο καυτής υπόθεσης της CIA
 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ