Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

"Καμπάνες" σε στρατιωτικούς που ενεπλάκησαν με τις Ενώσεις Στρατιωτικών

17.06.2015 | 21:50
Τιμωρητικές μεταθέσεις φέρεται να ετοιμάζεται να κοινοποιήσει η Διεύθυνση Μουσικού Επιτελείου προς τα στελέχη που με οποιονδήποτε τρόπο ενεπλάκησαν στις Ενώσεις Στρατιωτικών.

Όπως μας κατήγγειλαν στρατιωτικοί που υπηρετούν σε μονάδες ήδη από πληροφορίες τους στο σχεδιασμό των μεταθέσεων ετοιμάζονται να μετατεθούν πολύτεκνοι ή στελέχη που λόγω μορίων δεν θα έπρεπε, κατά παράβαση κάθε νομοθετικής πρόβλεψης. Ήδη ετοιμάζονται για μηνύσεις και προσφυγές στα διοικητικά δικαστήρια.

Το "κυνηγητό" στρατιωτικών λόγω συμμετοχής τους σε Ενώσεις Στρατιωτικών είχε κάπως "κοπάσει" μετά από την μετωπική σύγκρουση που είχαν ο Α/ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκος και ο πρόεδρος της ΠΟΕΣ -τότε του ΣΥΣΜΕΔ- Ανέστης Τσουκαράκης. Σύγκρουση η οποια έχει παραπεμφθεί στη Δικαιοσύνη μετά από μήνυση του Τσουκαράκη. Μετα απ΄ αυτή την ένταση και με την άνοδο της "πρώτης φορά Αριστερά" κυβέρνησης λίγοι θα μπορούσαν να φανταστούν ότι θα είχαμε πάλι τέτοια φαινόμενα.

Την μεγαλύτερη ευθύνη βέβαια την έχει η πολιτική ηγεσία η οποία απ΄ ότι μαθαίνουμε αρνείται να συμεπριλάβει στο νομοσχέδιο του ΥΠΕΘΑ και το θέμα των Ενώσεων Στρατιωτικών,αφήνοντας έτσι ανοιχτό το πεδίο και για διώξεις αλλά και "Δούρειους Ίππους"!


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ