Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κρίσεις 2019: Η ώρα των ανακοινώσεων του ΣΑΓΕ - Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση

28.01.2019 | 21:53
Η ώρα των ανακοινώσεων από το ΣΑΓΕ, έφτασε.  Ολοκληρώθηκε μετά από περίπου μιάμιση ώρα, η συνεδρίαση του Συμβουλίου Αρχηγού Γενικών Επιτελείων. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αποφάσεις που ελήφθησαν είναι στο στάδιο των υπογραφών από την πολιτική ηγεσία και θα πάρουν το δρόμο για τον Εθνικό Τυπογραφείο προκειμένου να πάρουν ΦΕΚ. Το πρώτο μέρος αφορά στην πλήρωση των κενών ή στην αποστρατεία από τις κατηγορίες των αντιστρατήγων, αντιναυάρχων και αντιπτεράρχων. 

Πηγές ενημέρωσης σημείωναν προς το OnAlert ότι οι αλλαγές που αποφασίστηκαν στη σημερινή συνεδρίαση υπάκουαν στο δόγμα του εξορθολογισμού, ωστόσο κατά πληροφορίες, αποστρατεύονται οι Αρχηγός Στόλου, Αντιναύαρχος Ιωάννης Παυλόπουλος ΠΝ, ο Διοικητής ΣΕΘΑ, Αντιναύαρχος Αλέξανδρος Διακόπουλος ΠΝ, και ο Διοικητής ΔΔΜΝ, Αντιναύαρχος (M), Νικόλαος Καφέτσης ΠΝ. Ακόμη στον Στρατό Ξηράς, αποστρατεύονται ο Διοικητής της ΑΣΔΕΝ, Αντιστράτηγος, Νικόλαος Μανωλάκος, και ο Διοικητής του Γ' Σωματος Στρατου, Αντιστράτηγος Δημήτριος Μπίκος.

Ακόμη δεν προχώρησε η εισήγηση που είχε ακουστεί και προωθείτο έντονα τις προηγούμενες ημέρες περι δημιουργίας δυο θέσεων αντι-. Έως αύριο αναμένεται να κοινοποιηθούν και οι αποφάσεις που ελήφθησαν για την αμέσως επόμενη βαθμίδα της ιεραρχίας, δηλαδή υποστρατήγους,υποναυάρχους και υποπτεράρχους. 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ