Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

"Μα τον Αλλάχ "συνδικαλισμός" και στους Τούρκους στρατιωτικούς!

19.10.2014 | 23:23
“Συνδικαλισμός” στρατιωτικών και στην Τουρκία. Τρεις τούρκοι απόστρατοι αξιωματικοί εμφανίστηκαν στην συνάντηση του ευρωπαϊκού “σωματείου” στρατιωτικών του EUROMIL και κατέθεσαν αίτηση ένταξης!

Η συνάντηση που έγινε στην Ρώμη και στην οποία συμμετείχαν στρατιωτικοί απ΄ όλη την Ευρώπη γινόταν για την προετοιμασία του συνεδρίου του EUROMIL και η παρουσία τούρκων για πρώτη φορά προκάλεσε αίσθηση. Για πολλούς λόγους. Πρώτα απ΄ όλα στον EUROMIL συμμετέχει πολύ ενεργά η Κύπρος ,με τους στρατιωτικούς που έχουν δημιουργήσει τη δική τους Ένωση. Η Κύπρος μάλιστα συμμετέχει με εκπρόσωπο στο ΔΣ του EUROMIL.

Και βέβαια εντύπωση προκαλεί πως οι Τούρκοι αποφάσισαν να “συνδικαλιστούν”. Οι τρεις που εμφανίστηκαν με όλα τα απαραίτητα χαρτιά, δήλωσαν ότι εκπροσωπούν “340 στρατιωτικούς οι περισσότεροι υψηλόβαθμοι απόστρατοι”.

Έγινε σαφές στους Τούρκους ότι όσο υπάρχει Αττίλας στην Κύπρο δεν βλέπουν Ευρώπη ,ούτε στον “συνδικαλισμό”.

Διαβάστε ακόμη:

Οι "χακί συνδικαλιστές" και ο στρουθοκαμηλισμός μας μετά από την "γέννηση" της ΠΟΕΣΤι συμβαίνει με ενώσεις όπως ο ΣΥΣΜΕΔ στην Ευρώπη;Ποιοι κρατούν από το 1997 στο χρονοντούλαπο την υπόθεση του "χακί συνδικαλισμού";


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ