Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μισθολόγιο: Βαθμολόγιο τώρα ζητάνε οι Πυροσβέστες!

11.01.2018 | 09:57
Την έντονη δυσαρέσκεια της για το νέο μισθολόγιο εκφράζει η Παννελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος (ΠΟΕΥΠΣ) σε επιστολή της στον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Νίκο Τόσκα.

Συγκεκριμένα η ΠΟΕΥΠΣ φέρνει για ακόμη μια φορά στο προσκήνιο το γεγονός οτι οι Πυροσβέστες ειναι το μοναδικό από τα ένστολα σώματα που το χαμηλόβαθμο προσωπικό του δεν διαθέτει βαθμολόγιο. 

Η συντριπτική πλειοψηφία του πυροσβεστικού προσωπικού ειναι "ανοχύρωτη στις μεγάλες επερχόμενες μειώσεις εξαιτίας της διαχρονικής άρνησης της πολιτείας να θεσμοθετήσει βαθμολόγιο στο χαμηλόβαθμο προσωπικό", αναφέρει η ΠΟΕΥΠΣ στην επιστολή της.

Ολόκληρη η επιστολή της ΠΟΕΥΠΣ

Κύριε Υπουργέ,

η θεσμοθέτηση του νέου μισθολογίου που ήδη εφαρμόζεται και στο πυροσβεστικό προσωπικό, βρίσκει την συντριπτική του πλειοψηφία ανοχύρωτη στις μεγάλες επερχόμενες μειώσεις εξαιτίας της διαχρονικής άρνησης της πολιτείας να θεσμοθετήσει βαθμολόγιο στο χαμηλόβαθμο προσωπικό, αίτημα που διαρκώς θέτουμε επιτακτικά προς κάθε κατεύθυνση!

Για μια ακόμα φορά κραυγάζουμε ότι είμαστε το μοναδικό από τα ένστολα σώματα που το χαμηλόβαθμο προσωπικό του δεν διαθέτει βαθμολόγιο, το οποίο έστω και τώρα οφείλετε να το θεσμοθετήσετε! Δεν πάει άλλο!

Η έλλειψη ενός βαθμολογίου, αντάξιο της καθημερινής προσφοράς των συναδέλφων μας, είναι πλέον η αναπόδραστη ανάγκη και το αυτονόητο χρέος σας, διότι γνωρίζεται πολύ καλά, ότι η προώθηση και επίλυση του θέματος αυτού αποτελεί θεμελιώδες ζήτημα για εμάς, αίτημα και διεκδίκηση δεκαετιών που κρίνει το παρόν και το μέλλον μας.

Θεσμοθετήστε το άμεσα διότι αρκετά έχει καθυστερήσει η προώθηση του θέματος και εσείς επωμίζεστε την ευθύνη, για να μην μείνετε στην ιστορία ως οι υπεύθυνοι της απόλυτης εξαθλίωσης του έλληνα πυροσβέστη!

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ