Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νέο Μισθολόγιο: Θα χαθεί η νυχτερινή αποζημίωση;

01.12.2017 | 10:10
Θα χαθεί η αναδρομική νυχτερινή αποζημίωση απο την 1η Ιανουαριου 2017; Το θέμα της νυχτερινής αποζημίωσης των στρατιωτικών τονίζει με ερώτηση του στην βουλή ο Στέργιος Γιαννάκης Βουλευτής Ν. Πρεβέζης.

Συγκεκριμένα ο κ. Γιαννάκης αναφέρει στην ερώτηση του "οτι τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων εκφράζουν την έντονη απογοήτευσή αλλά και την ανησυχία τους διότι δεν έχει εκδοθεί ακόμη ΚΥΑ μεταξύ του ΥΠΕΘΑ και ΥΠΟΙΚ" ενω τονίζει "εχει παρέλθει χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των επτά μηνών απο την ψήφιση του Νόμου για χορήγηση ειδικής αποζημίωσης στο στρατιωτκό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων που εργάζεται κατά τις νυχτερινές ώρες και ως εκ τουτου υπάρχει ορατός κίνδυνος να χαθεί η αναδρομική αποζημίωση του απο την 1η Ιανουαριου 2017". Τέλος αναφέρει οτι τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων "επίσης αιτούνται την θεσμοθέτηση αποζημίωσης και για την υπερωριακή τους εργασία".

Όπως εχει γράψει το onalert δεν έχει χορηγηθεί η ειδική αποζημίωση στο στρατιωτικό προσωπικό, η οποία ανέρχεται στο ποσό των 2,77 € ανά ώρα νυχτερινής απασχόλησης καθώς δεν εχει εκδοθεί ακόμη Κοινή Υπουργική Απόφαση [ΚΥΑ] μετά την ψήφιση του Νόμου 4472/2017 μεταξύ του ΥΠΕΘΑ και του ΥΠΟΙΚ.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ