Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Όγδοη στρατιωτική δύναμη η Τουρκία μαζί με τη Γερμανία

30.08.2014 | 00:00
Το περιοδικό Business Insider που θεωρείται από τα κορυφαία στον χώρο των επιχειρήσεων και της τεχνολογίας, δημοσίευσε μια λίστα με τους ισχυρότερους 35 στρατούς του κόσμου. Στην κορυφή είναι η Αμερική, ενώ η Τουρκία μαζί με την Γερμανία είναι στην 8η θέση.

To δημοσίευμα που επικαλείται η τουρκική εφημερίδα Star με τον τίτλο «Η μεγάλη επιτυχία του τουρκικού στρατού»,.είναι του περασμένου Ιουλίου και μεταξύ άλλων - πέραν του γραφήματος- αναφέρει ότι για την εκτίμηση της στρατιωτικής ισχύος των 106 χωρών λαμβάνονται υπόψη  περισσότεροι από 50 παράγοντες, συμπεριλαμβανομένων του συνολικού στρατιωτικού προϋπολογισμού, του διαθέσιμου ανθρώπινου δυναμικού, και του  εξοπλισμού που κάθε χώρα έχε στο  οπλοστάσιό της, καθώς και την πρόσβαση σε πόρους.

Το περιοδικό έχει δημιουργήσει ένα διάγραμμα για να συγκρίνει τους 35 πιο μεγάλους στρατούς, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Δείκτη δύναμη πυρός. Η κατάταξη, που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο, περιλαμβάνει ένα πολύπλοκο σύνολο των δεδομένων που υπόκειται σε συνεχή προσαρμογές και διορθώσεις, σημειώνει το περιοδικό.
Διαβάστε ακόμη:Αυτή είναι η κυβέρνηση Νταβούτογλου - Ποιος είναι υπουργός ΆμυναςΤην φιλία Αβραμόπουλου - Ερντογάν θυμήθηκαν οι Τούρκοι!


Απίστευτο "φτύσιμο" Ομπάμα σε Ερντογάν! Ποιον στέλνει στην τελετή ορκομωσίας του 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ