Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Όλη η ΠΑ στον αέρα! Το βίντεο από την άσκηση ΗΝΙΟΧΟΣ

11.04.2014 | 18:40
Η άσκηση ΗΝΙΟΧΟΣ, η μεγαλύτερη αεροπορική άσκηση πο έγινε φέτος από την Πολεμική Αεροπορία ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Η ΠΑ φιλοδοξεί να καθιερώσει την ΗΝΙΟΧΟΣ ως την μεγαλύτερη αερορπορική άσκηση σ΄ όλη την Ευρώπη.

Το βίντεο που ακολουθεί εξηγεί και τα συγχαρητήρια που έδωσε η ΑΝΥΕΘΑ Φώφη Γεννηματά στο προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας:

«Αξίζουν συγχαρητήρια στα στελέχη και των τριών κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων γιατί με επαγγελματισμό και πνεύμα συνεργασίας ολοκλήρωσαν με απόλυτη επιτυχία την άσκηση Ηνίοχος 2014. Αξίζουν επιπλέον συγχαρητήρια σε όλα τα στελέχη των Ενόπλων μας Δυνάμεων, γιατί τα αποτελέσματα αυτά τα φέρνουν μέσα σε πολύ δύσκολες συνθήκες.

Γνωρίζουμε όλοι ποιες είναι αυτές. Όμως χάρη στις θυσίες του ελληνικού λαού έχουμε αρχίσει να ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία. Η έξοδος στις αγορές σε συνδυασμό με το νέο θετικό κλίμα που διαμορφώνεται για την Ελλάδα και τους Έλληνες, μας κάνουν να είμαστε αισιόδοξοι και να μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι τα δύσκολα πέρασαν.

Η Ελληνική Πολιτεία αναγνωρίζει τις θυσίες των ένστολων και γι αυτό το λόγο οι άντρες και οι γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων είναι από τους πρώτους που θα γευτούν τους καρπούς της συλλογικής προσπάθειας του ελληνικού λαού, από τους πρώτους που η Κυβέρνηση ενισχύει με πόρους από το πλεόνασμα. Αυτό το βοήθημα δεν λύνει φυσικά το οικονομικό πρόβλημα των ένστολων, όμως αποτελεί για εμάς ένα φόρο τιμής».
  

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ