Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

"Όχι" Αβραμόπουλου σε αποστολή πολεμικού πλοίου στη Μεσόγειο - Ποια ήταν η αποστολή

13.02.2014 | 12:01
“Καθαρό όχι” Αβραμόπουλου στην εισήγηση του ΓΕΕΘΑ για να ανταποκριθούμε στο αίτημα αποστολής πολεμικού πλοίου που θα συνόδευε το αμερικανικό πλοίο το οποίο έχει αναλάβει την καταστροφή των χημικών της Συρίας.

Ο Αβραμόπουλος δεν μπήκε καν στην διαδικασία συζήτησης του αιτήματος, εκτιμώντας ίσως ότι με δεδομένα τα οικονομικά θέματα που υπάρχουν οι Ένοπλες Δυνάμεις έχουν ξεπεράσει προ πολλού τις δυνατότητές τους. Ήδη ο Α/ΓΕΕΘΑ αποχαιρέτησε την φρεγάτα ΨΑΡΑ η οποία θα συμμετάσχει στην επιχείρηση ΑTALANTA,σχεδόν δύο χρόνια μετά από την διακοπή της συμμετοχής της σ΄ αυτή λόγω των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζουμε.

Επιπλέον έχουμε την εμπλοκή στην Κεντρική Αφρικανική Δημοκρατία η οποία παρά τις διαβεβαιώσεις ανέξοδη δεν μπορεί να είναι.

Στο ΥΠΕΘΑ πρέπει όλοι να κατανοήσουν ότι ακριβώς λόγω της άσχημης οικονομικής κατάστασης αυτό που προέχει είναι η διασφάλιση της εθνικής ασφάλειας και κυριαρχίας. Όλα τ΄ άλλα έπονται.

Διαβάστε ακόμη:


30 ισραηλινά μαχητικά αεροσκάφη στην Κύπρο για άσκηση "αναχαίτισης εισβολέα" στην ΑΟΖ7738 τουρκικές παραβιάσεις στο Αιγαίο και η Άγκυρα λέει ότι εμείς...παραβιάζουμε!
 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ