Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

"Όχι" στο τέμενος στην Αθήνα είπαν οριστικά στη Βουλή οι ΑΝΕΛ του Καμμένου

12.05.2015 | 23:07

Οι ΑΝΕΛ του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου δεν ψήφισαν την τροπολογία για την ανέγερση τεμένους στην Αθήνα.

Η τροπολογία σχετικά με τις διαδικασίες ανέγερσης του μουσουλμανικού τεμένους στο Βοτανικό, βάσει της οποίας ρυθμίζονται πολεοδομικές εκκρεμότητες ώστε να προχωρήσει η κατασκευή του ψηφίστηκε απ΄ όλα τα όλα τα υπόλοιπα κόμματα πλην της Χρυσής Αυγής.

Η άρνηση των ΑΝΕΛ να ψηφίσουν προκάλεσε την αντίδραση του βουλευτή του ΚΚΕ Εμ. Συντυχάκη ο οποίος τους κατηγόρησε ότι «ταυτίζονται με τον σκοταδισμό».

Η βουλευτής των ΑΝΕΛ Σταυρούλα Ξουλίδου απάντησε ότι «είναι ανήκουστο το ΚΚΕ να μας ταυτίζει με τη Χ.Α. επειδή συμφωνούμε σε αυτό το θέμα» και ζήτησε από τον βουλευτή του ΚΚΕ «να το πάρει πίσω».

Τα επιχειρήματα των ΑΝΕΛ για να μην ψηφίσουν τη τροπολογία ήταν ότι την θεωρούν άκαιρη και συνδέουν το θέμα με το γεγονός ότι η Τουρκία «δεν έχει πραγματοποιήσει βήματα προόδου τόσο σε σχέση με τους χώρους θρησκευτικής λατρείας, όσο και σε σχέση με τις υποχρεώσεις της από το διεθνές δίκαιο και τις ευρωπαϊκές συμβάσεις για την επαναπροώθηση των προσφύγων - μεταναστών στις χώρες από τις οποίες εισήχθησαν στην Ε.Ε.».

Διαβάστε ακόμη:


Ο Ερντογάν θέλει να φτιάξει τζαμί στην Κούβα!Μήνυμα Γκιουλέν σε Ερντογάν μέσω άρθρου: "Φέρσου στον Πατριάρχη όπως στον Πάπα


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ