Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Περικοπές - απολύσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις : "Ακολουθούν την μέθοδο του μπονσάϊ"!

16.08.2013 | 00:01
Όσοι έχουν πιστέψει -και δεν είναι πολλοί- ότι οι περικοπές στους στρατιωτικούς τελείωσαν μάλλον θα εκπλαγούν δυσάρεστα. Παρά τις διαβεβαιώσεις πρωθυπουργού και υπουργού Εθνικής Άμυνας υπάρχει ανησυχία αφου στα “χαρτιά” τίποτα δεν αλλάζει. Κι όχι μόνο αυτό. 

“Οι περικοπές αυτή τη στιγμή βρίσκονται στη φάση ...του μπονσάϊ”, μας είπε απόστρατος που ασχολείται πολύ ενεργά με τα θεματα των περικοπών που έχουν υποστεί οι στρατιωτικοί εν ενεργεία και απόστρατοι. Τι σημαίνει αυτό;

“Όπως στις “μινιατούρες” δέντρων που τα μεγαλώνουν σε γλάστρες “κουρεύου” κάθε τόσο ότι...εξέχει, έτσι και τώρα με την “κάλυψη” και της καλοκαιρινής “ανακωχής” γίνονται επιλεκτικές περικοπές όπως αυτή που είδαμε πρόσφατα με την επιστροφή ...συντάξεων από το 2005. Απ΄ όπου μπορούν να κόψουν κόβουν και αυτό δεν θα είναι το τέλος. Αναμένω ότι μετά θα...κάψουν και το μπονσάϊ”.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Onalert η τακτική “μπονσάϊ” έχει αρχίσει να εφαρμόζεται και σε ένα άλλο καυτό θέμα που καίει το προσωπικό: τις απολύσεις. Γι΄ αυτό όμως θα επανέλθουμε με στοιχεία. Σύντομα. 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ