Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ποιοι θέλουν να επιστρέψουν οι στρατιωτικοί στη σιωπή και στην εσωστρέφεια

22.11.2015 | 19:46
Οι δηλώσεις του ΑΝΥΕΘΑ Δημήτρη Βίτσα αλλά κυρίως οι πληροφορίες που θέλουν τον ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο να είναι έτοιμος να βάλει τέλος στην “πανσπερμία ενώσεων,ομοσπονδιών και …σωματείων” στο χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων, έχει προκαλέσει μεγάλη νευρικότητα. Όσοι για διάφορους λόγους είχαν σπεύσει να δημιουργήσουν τέτοιους φορείς και οργανώσεις αντιδρούν ήδη με σειρά “θερμών” άρθρων στο διαδίκτυο.

Εδώ και μήνες ως γνωστόν είναι σε εξέλιξη η προσπάθεια πλήρους απαξίωσης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών και σε προσωπικό επίπεδο του προέδρου της . Τα όσα έχουν γραφτεί είναι σε αρκετές περιπτώσεις πέρα από τα όρια της ευπρέπειας και όποιος …τολμά να εκφράσει διαφορετική άποψη απ΄ αυτή που υποστηρίζουν οι “αντιπολιτευόμενοι” την ΠΟΕΣ δέχεται επιθέσεις που αγγίζουν τα όρια της συκοφαντίας . Δυστυχώς όλα αυτά υπό την ανοχή της ηγεσίας ΓΕΕΘΑ και ΓΕΣ.

Τα προβλήματα των στρατιωτικών είναι τόσο μεγάλα και δυσεπίλυτα που δεν επιτρέπουν την εσωστρέφεια τύπου …ΝΔ! Όσοι πραγατικά ενδιαφέρονται για να βοηθήσουν στην επίλυση των θεμάτων που απασχολούν το προσωπικό ας καθήσουν για να βρουν τρόπους να ενωθούν και να παλέψουν. Όσοι βλέπουν την προσπάθεια των στρατιωτικών ως μέσο μεταφοράς για να μπουν σε κάποιο κομματικό ψηφοδέλτιο και να εκλεγούν βουλευτές ας παραμερίσουν ,γιατί ήδη έχουν εκτεθεί. 

Εκείνοι που χρόνια τώρα δήλωναν …ανήσυχοι για τη διασάλευση της πειθαρχίας από τη λειτουργία των Ενώσεων, είναι αυτοί που με την συμπεριφορά τους κάνουν ότι μπορούν για να προκαλέσουν αναστάτωση στις ΕΔ. Προκαλεί καχυποψία ο τρόπος που εκφράζονται και κινούνται στον χώρο των ΕΔ και η ευθύνη της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας είναι πλέον τεράστια. Έχουν πολύ σοβαρά προβλήματα οι ΕΔ για να επιτρέψουμε στον διχασμό να εγκατασταθεί στο στράτευμα. Γι΄ αυτό καλό είναι το νομοθέτημα που έχει στο συρτάρι του ο Πάνος Καμμένος να προωθηθεί άμεσα στη Βουλή. 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ