Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πως είδαν οι Τούρκοι τη σύλληψη της ηγετικής ομάδας της Χρυσής Αυγής

29.09.2013 | 20:43
“ Eπιχείρηση αυγής στη φασιστική Χρυσή Αυγή» είναι ο τίτλος της εφημερίδας Sabah που αναφέρεται στις εξελίξεις σχετικά με τις συλλήψεις των μελών της Χρυσής Αυγής. Η τουρκική εφημερίδα γράφει πως « οι συλλήψεις ξεκίνησαν μετά τη δολοφονία ενός τραγουδιστή με αριστερές ιδεολογίες από τα μέλη της Χρυσής Αυγής”. H Sabah αναφέρεται και στη ραγδαία αύξηση των ποσοστών που είχε παρουσιάσει η Χρυσή Αυγή και τονίζει πως αυτή η άνοδος έχει άμεση σχέση με την οικονομική κρίση στην Ελλάδα.

« Στην Ελλάδα επιχείρηση αυγής εναντίον των Ναζιστών» είναι ο τίτλος της Milliyet. H τουρκική εφημερίδα γράφει πως «ξεκίνησε μια μεγάλη επιχείρηση εναντίον της νέο-ναζιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής όπου ο ελληνικός λαός είχε ξεσηκωθεί εναντίον της. Έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης για 35 μέλη του κόμματος ανάμεσα τους και βουλευτές οι οποίοι κρατούνται». Η ίδια εφημερίδα υπενθυμίζει πως οι συλλήψεις των βουλευτών πραγματοποιήθηκε χωρίς την άρση της ασυλίας τους.
 
« Ηγέτης πολιτικού κόμματος στην Ελλάδα  υποχρεώθηκε να σηκωθεί απο κρεβάτι του και συνελήφθη» είναι ο τίτλος της Ηürriyet. H τουρκική εφημερίδα αναφέρει πως ο ηγέτης της Χρυσής Αυγής Μιχαλολιάκος «κατηγορείται πως οδηγούσε τη χώρα σε χαώδη κατάσταση γι’αυτό και τον συνέλαβαν στο κρεβάτι του. Η εφημερίδα αναφέρει πως η Χρυσή Αυγή είχε επιτεθεί και σε τουρκικούς στόχους στην Ελλάδα «καθώς είχαν πετάξει κομμένο κεφάλι χοίρου   σε τουρκικό νεκροταφείο πεσόντων στον Πειραιά».  


Διαβάστε ακόμη:


Η Χρυσή Αυγή έχει οπλισμό που ψάχνουμε - Βόμβα απο το εισαγγελικό πόρισμα


Χρυσή Αυγή: το σημαντικό είναι να αρθεί η πολιτική της ασυλία
 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ