Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πράξεις νομοθετικού περιεχομένου - Οι στρατιωτικοί τις έχουν "γευτεί"

13.06.2013 | 00:35
Οι στρατιωτικοί δεν ξεχνούν ότι και αυτοί έχουν πέσει θύματα της πρακτικής των πράξεων νομοθετικού περιεχομένου. Μόλις πέρυσι με μία τέτοια ανεστάλησαν οι κρίσεις και οι μεταθέσεις στελεχών. Ο ΣΥΣΜΕΔ σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

Την 11η Ιουνίου 2013 με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, και δια της ενός ανδρός αρχή, σε μονόπρακτο έργο, σίγησαν οι συχνότητες της Ελληνικής Ραδιοφωνίας και Τηλεόρασης.

Οι Έλληνες στρατιωτικοί ήδη το παρελθόν έτος 2012 γευτήκαμε τα αποτελέσματα μιας παρόμοιας ενέργειας όταν με ανάλογη Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου ανεστάλησαν οι κρίσεις και οι μεταθέσεις των στελεχών, με την επίκληση εξαιρετικά επείγουσας απρόβλεπτης ανάγκης, που ποτέ δεν μάθαμε.

Δεκάδες Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου ρύθμισαν τη ζωή εκατομμυρίων Ελλήνων πολιτών, τη ζωή όλων μας, την τελευταία διετία προς το δυσμενέστερο καταργώντας την Κοινοβουλευτική Δημοκρατία.
Στη «δημοκρατία» του 2013 ενέργειες σαν τις ανωτέρω μόνο ανάκληση στη μνήμη μας άλλων εποχών μπορούν να δημιουργήσουν και τίποτα παραπάνω.
 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ