Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

"Πραξικόπημα"...οπερέτα! Αποστράτευσαν τους "ύποπτους" Αρχηγούς και τους έκαναν Υπουργούς;

30.09.2012 | 12:01Αν έπρεπε υποχρεωτικά να πιστέψουμε το σενάριο που με επιμονή εδώ και ένα χρόνο -και βάλε- κάποιοι προσπαθούν να κάνουν πειστικό για πραξικόπημα στην Ελλάδα, θα πρέπει να δεχτούμε και το εξής τραγελαφικό.:

•Ο κ.Παπανδρέου και ο υπουργός Άμυνας της κυβέρνησής του Πάνος Μπεγλίτης αποστράτευσαν όλους τους Αρχηγούς Γενικών Επιτελείων επειδή …φοβήθηκαν ότι θα μας δέσουν!

•Λίγους μήνες μετά οι…επίδοξοι πραξικοπηματίες έγιναν υπηρεσιακός ΥΕΘΑ ο Φράγκος και ΥΦΕΘΑ ο Δημήτρης Ελευσινιώτης!

Το σενάριο …μπάζει από παντού. Από την αρχή ως το τέλος. Είναι ελκυστικό βέβαια ,για τις παλαιότερες γενιές αλλά για όλους τους υπόλοιπους ακούγεται τελείως εξωπραγματικό. Και είναι.

Το ερώτημα εύλογο: ποιος εξυπηρετείται από την επαναφορά της “θεωρίας πραξικοπήματος”;

Από την ώρα  που έγινε γνωστό το δημοσίευμα -το οποίο τίποτα νέο δεν αναφέρει- τα σενάρια και οι “θεωρίες συνομωσίας” δίνουν και παίρνουν.

Κάποιοι “χρεώνουν” την ανακίνηση του θέματος στον πρώην ΥΕΘΑ Πάνο Μπεγλίτη,με στόχο τη “δικαίωση” του Παπανδρέου.

Άλλοι υποστηρίζουν ότι ο θόρυβος για “πραξικόπημα” και άλλα σχετικά αυτή τη στιγμή εξυπηρετεί τη τρικομματική κυβέρνηση που αναζητά θέματα …αποπροσανατολισμού.

Όσο εξωπραγματικό ακούγεται το σενάριο …πραξικοπήματος άλλο τόσο ασύλληπτα εξωπραγματικά είναι αυτά που υπογείως λέγονται για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.

Το συμπέρασμα είναι ότι πολλοί θα ήθελαν να έχουν ένα “πειστικό χακί σκιάχτρο” αυτή την εποχή. Το έψαξαν πολύ αλλά …δεν το βρήκαν.Ίσως θα πρέπει να βολευτούν με τη Χρυσή Αυγή.

Η αντίδραση του ΥΕΘΑ Π.Παναγιωτόπουλου,ήταν γρήγορη. Και ίσως θα πρέπει να επανέλθει στο θέμα για να κάνει σαφές ότι τέτοιου είδους σενάρια μόνο ζημιά κάνουν. Όχι στις ΕΔ,αλλά στην χώρα.

Και η ζημιά γίνεται από τους επίδοξους σωτήρες πολιτικούς της. 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ