Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

"Πυρά" Καμμένου για τη φωτογραφία των αγκαλιασμένων Ζάεφ και Σόρος - ΦΩΤΟ

24.01.2019 | 19:11
Η ανάρτηση του Σκοπιανού Πρωθυπουργού Ζόραν Ζάεφ με τον μεγαλο επενδυτή Τζορτζ Σόρος στο Διεθνές Οικονομικού Φόρουμ του Νταβός προκάλεσε την σφοδρή αντίδραση του Προέδρου των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου, ο οποίος με αφορμή την φωτογραφία εξαπέλυσε "πυρά".

Σε ανάρτησή του στο twitter, ο κ. Καμμένος σημειώνει μάλιστα ότι “όσοι μιλούμε, απειλούμαστε με δίκες”, προσθέτοντας πάντως ότι “τα χρήματα κάποτε τελειώνουν, οι Έλληνες ποτέ”.

“Φιλανθρωπικό έργο μέσω ΜΚΟ, μέσω ”επιχειρηματικών συμφωνιών”, μέσω χρηματοδοτήσεων δήμων, ΜΜΕ, βοηθά να αλλάζουν συνειδήσεις. Όσοι μιλάμε απειλούμαστε με δίκες. Τα χρήματα κάποτε τελειώνουν, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΤΕ”, έγραψε ο κ. Καμμένος.


Σε άλλη ανάρτησή του για την αγκαλιά Ζάεφ – Σόρος, ο Πάνος Καμμένος αναφέρει το εξής:

Την προηγούμενη φωτό την ζω, την επόμενη ελπίζω να μην τη δούμε ποτέ… Ελπίζω επίσης έστω και τις τελευταίες στιγμές να καταλάβουν όσοι δεν συμμετέχουν στο έγκλημα με ανταλλάγματα τί πραγματικά συμβαίνει, και σαν Έλληνες να αποφασίσουν και να μπλοκάρουν με την ψήφο το έγκλημα.


Ο Ζόραν Ζάεφ συναντήθηκε με το μεγαλοεπενδυτή Τζορτζ Σόρος στο περιθώριο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός

Τη συνάντηση ανακοίνωσε ο ίδιος ο Ζάεφ, μέσω του λογαριασμού του στο twitter. Όπως έγραψε, οι δυο τους αντάλλαξαν ιδέες για την εντατικοποίηση της συνεργασίας μεταξύ των Σκοπίων και του Open Society του μεγαλοεπενδυτή, σε διάφορους κοινωνικούς τομείς.

“Η ένταξη της ”Μακεδονίας” στο ΝΑΤΟ και η ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση αξιολογήθηκαν ως βασικά βήματα που παρέχουν σταθερότητα και ασφάλεια για τη χώρα και την περιοχή, ανοίγοντας την πόρτα για νέες ξένες επενδύσεις, για την ανάπτυξη της οικονομίας και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών”, αναφέρει η ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της κυβέρνησης της ΠΓΔΜ.


Οι δύο άνδρες “αντάλλαξαν ιδέες για την ενίσχυση της συνεργασίας ανάμεσα στην κυβέρνηση και το ίδρυμα Open Society”, με στόχο την παροχή καλύτερων εγκαταστάσεων για τη φροντίδα και την προσχολική εκπαίδευση για τα παιδιά και την ένταξη των Ρομά σε διαφορετικούς τομείς των κοινωνικών τάσεων.

Πηγή: Newsit.gr 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ