Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣτΕ: "Εμείς προκαλέσαμε την απόφαση" υποστηρίζουν οι "θεσμικοί απόστρατοι"

22.01.2014 | 00:01
Πανηγυρίζουν οι “θεσμικές ενώσεις” αποστράτων για την διαφαινόμενη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας. Σε ανακοίνωσή τους αποδίδουν την εξέλιξη στις “πολυεπίπεδες ενέργειες” τους.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

1.-Ως αποτέλεσμα των πολυεπίπεδων ενεργειών στις οποίες προέβησαν το τελευταίο διάστημα οι τρεις Θεσμικές Ενώσεις Αποστράτων Αξιωματικών , σε συνεργασία με άλλους Φορείς Ν.Π.Ι.Δ. εν ενεργεία και αποστρατεία :

α-Ο Πρωθυπουργός κος Αντώνης Σαμαράς παραδέχθηκε την αδικία που έχει γίνει μέχρι τώρα στις περικοπές των εν ενεργεία και αποστρατεία στελεχών των Ε.Δ. και των Σ.Α. και προέβη σε δηλώσεις οτι δεν θα γίνουν άλλες περικοπές για το 2014 , όπως είχε προαποφασισθεί και οτι θα δωθεί μερίδιο από το πλεόνασμα στις ανωτέρω κατηγορίες.

β.-Το Ανώτατο Δικαστήριο της Χώρας , το Συμβούλιο της Επικρατείας , δικαίωσε σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες , την προσφυγή μας για την αντισυνταγματικότητα των εφαρμοστικών διατάξεων του Ν. 4013/12.

2.-Παρότι δεν γνωρίζουμε επακριβώς το σκέλος της δικαίωσής μας και το μέγεθος αυτής , θεωρούμε οτι ο αγώνας μας δικαιώνεται και δικαστικά.

3.-Θεωρούμε καθήκον μας να συγχαρούμε τους Ανώτατους Δικαστές της Πατρίδας μας για την ευθιδικία και την γεναιότητά τους.

4.-Η απόφαση αυτή μας δυναμώνει , μας δίνει κουράγιο , γιατί ο αγώνας μας έχει αποτέλεσμα και αποκαλύπτει στον Ελληνικό Λαό και σε όλους τους δύσπιστους οτι τα εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελέχη των Ε.Δ. και των Σ.Α. είναι τα χαμηλότερα αμοιβόμενα στο Ελληνικό Δημόσιο και έχουν υποστεί τις μεγαλύτερες και πιο άδικες περικοπές.

5.-Καλούμε την Κυβέρνηση να σεβασθεί την δικαστική απόφαση και στα πλαίσια και των δεσμεύσεων του κυρίου Πρωθυπουργού να την εφαρμόσει πλήρως και χωρίς χρονοτριβή.

6.-Ο αγώνας μας συνεχίζεται , μέχρι να αρθούν όλες οι παράλογες και άδικες περικοπές εις βάρος μας. 

Διαβάστε ακόμη:

ΣτΕ: "Από το 2012 και μετά οι αντισυνταγματικές περικοπές όλες οι προηγούμενες ως έχουν"


Γιατί η απόφαση του ΣτΕ φέρνει σε δύσκολη θέση την στρατιωτική ηγεσία
 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ