Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γερμανία: "Στην Τουρκία εκπαιδεύτηκαν τζιχαντιστές"!

03.09.2014 | 00:11
Συγκλονιστική αποκάλυψη για τις σχέσεις Άγκυρας και ακραίων ισλαμιστών -τρομοκρατών ISIL κάνει το γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο ARD, σύμφωνα με την αντιπολιτευόμενη τουρκική εφημερίδα Sozcu: Συγκεκριμένα αναφερει ότι οι τρομοκράτες του ISIL εκπαιδεύτηκαν σε στρατόπεδο της Τουρκίας και στη συνέχεια εστάλησαν στο Ιράκ και τη Συρία!

Ακόμα αναφέρεται ότι στο στρατόπεδο υπάρχουν και 400 νέοι από τη Γερμανία. 


Από την άλλη, η εφημερίδα Taraf σχολιάζει ότι ο ISIL παράγει ημερησίως, 40.000 με 60.000 βαρέλια πετρελαίου στην Συρία και το Ιράκ το οποίο στην συνέχεια διυλίζεται στην Τουρκία.

Κυματίζει η σημαία του  ISIL στην ΝΑ Τουρκία

Επίσης η δικηγόρος, κ. Βιλντάν Γιρμιμπέσογλου, που μάχεται υπέρ των δικαιωμάτων των Γιεζιντί, καταγγέλλει ότι στο Μίντιατ (νοτιανατολικά της Τουρκίας) κυματίζει η σημαία του ISIL ενώ η κοινότητα των Γιεζιντί στην περιοχή αναφέρει χαρακτηριστικά ότι κάθε μέρα λαμβάνουν σημειώματα στην πόρτα τους που τους καλούν να προσχωρήσουν στον ISIL. 
Σε συνάντηση που είχε η κ. Γιρμιμπέσογλου με τον δήμαρχο του Μίντιατ, ο τελευταίος της αποκάλυψε ότι η Τουρκία είχε στο παρελθόν σχέσεις με τον ISIL αλλά τώρα κρατούν τους 49 ομήρους και ότι καλύτερα να μην επεκταθούν σε λεπτομέρειες για αυτό το θέμα γιατί διακυβεύεται η ασφάλεια των ομήρων. 

Όπως αναφέρει η δικηγόρος, φημολογείται ότι υπάρχουν 15.000 υποστηριχτές της Χεζμπολάχ στην περιοχή του Μπάτμαν οι οποίοι βρίσκονται στο δίλημμα να υποστηρίξουν τον ISIL ή όχι. 


Διαβάστε ακόμη:


Το Ισλαμικό Κράτος έχασε σημαντικά εδάφη στο Ιράκ

Εθνοκάθαρση σε ιστορικές διαστάσεις απο τους τζιχαντιστές καταγγέλλει η Διεθνής Αμνηστία


Το πορτοκαλί χρώμα σύμβολο μίσους μεταξύ ΗΠΑ και Ισλάμ

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ