Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στρατιωτικός γράφει: "Με 143 ευρώ που μου μένουν δεν μπορώ να πάρω ούτε αντικαταθλιπτικά"!

20.11.2012 | 00:01
Πως μπορεί να ζήσει μια οικογένεια με 143 ευρώ το μήνα.; Δεν μπορεί! Ωστόσο αυτή είναι η πραγματικότητα την οποία περιγράφει με πολύ συγκεκριμένα στοιχεία και αριθμούς, στρατιωτικός με μήνυμά του προς το Onalert.

Διαβάστε τι ακριβώς γράφει:

Παίρνω 1372€, μετά από 26 χρόνια εργασίας, σύζυγο τώρα άνεργη και δύο τέκνα Α΄ Γυμνασίου και Β΄ Λυκείου, υπηρετώ στην παραμεθόριο(κατάγομαι απο Καλαμάτα) πληρώνω 240€ δόση για το αυτοκίνητο που αγόρασα το 2007, ακόμη 149€ στην εφορία για το φόρο από πέρυσι, θα πληρώσω δόση 150€ για τις μειώσεις στι μισθό μου από 1 Αυγ 2012, ενοίκιο 380€, ρεύμα 150€, νερό 60€, τηλέφωνα 100€. Σύνολο 1229€. Μου απομένουν 143 ολόκληρα € για διατροφή-ένδυση-υπόδηση-κοινόχρηστα(το κρύο είναι πλέον τσουχτερό και το καλοριφέρ δεν ανάβει, δεν υπάρχουν χρήματα για καύσιμα). Το αυτοκίνητο παρέδωσα τις πινακίδες δεν μπορώ ούτε να το ασφαλίσω , ούτε να πληρώσω τέλη κυκλοφορίας αλλά πληρώνω κανονικά τη δόση του χωρίς να το χρησιμοποιώ.
Ας καταργηθούν οι αναδρομικές μειώσες από 1 Αυγ 2012 δεν τις αντέχουμε......και να βγει μια διαταγή όσοι επιθυμούν να μετατεθούν γρήγορα στις φρουρές προτίμησής τους για να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες της κρίσης, πριν φύγουμε μόνοι μας και μας ψάχνετε.............. Χρήματα για αντικαταθλιπτικά δεν υπάρχουν ,ούτε για ηρεμιστικά.....Οδηγούμαστε στην τρέλα, πεθαίνουμε κάθε μέρα και από λίγο....... 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τι λέει το ΥΕΘΑ για τα ποσοστά μειώσεων. Δείτε τον πίνακα με τα ποσοστά που παρουσιάζουν

Μισθοί βουλευτών. Τι παίρνουν οι Έλληνες και τι οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι

Δάνεια στρατιωτικών.Γιατί "κυνηγάμε" αυτούς που τα πήραν κι όχι αυτούς που τα ΄δωσαν;

 

ΣΧΟΛΙΑ