Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τι δήλωνε για τις περικοπές ο Κωσταράκος 1 χρόνο πριν και ...δικαιώθηκε μέσω ΣτΕ! ΒΙΝΤΕΟ

08.02.2014 | 00:01
Ακριβώς ένα χρόνο πριν ο Α/ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκος επισκεπτόταν την Αλεξανδρούπολη. Και σε μία σπάνια τηλεοπτική του εμφάνιση είχε απαντήσει σε ερώτηση σχετικά με τις περικοπές. Ο κ.Κωσταράκος είχε πει ότι γίνονται προσπάθειες διορθώσεων προσθέτοντας ότι τα μεγάλα προβλήματα που είχαν ήδη προκληθεί είχαν τεθεί στην πολιτική ηγεσία “που συμπαρίσταται”, όπως είχε δηλώσει. Υπουργός Εθνικής Άμυνας ήταν τότε ο Πάνος Παναγιωτόπουλος.

Ένα χρόνο μετά οι “διορθώσεις” ήρθαν αλλά όχι από τις προσπάθειες της στρατιωτικής ή της πολιτικής ηγεσία που αποδείχτηκε ότι δεν μπορούσε να σταματήσει την επίθεση κατά των ΕΔ. Η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας ήρθε να δώσει μια ελπίδα ότι ίσως θα υπάρξουν σημαντικές διορθώσεις στις αγριότητες που έγιναν κατά των στρατιωτικών. Η ειρωνία είναι ότι αυτή η απόφαση ήρθε εξαιτίας στρατιωτικών που η ηγεσία του ΓΕΕΘΑ “κυνηγά” συστηματικά. Αναφερόμαστε στους στρατιωτικούς που συμμετέχουν στις Περιφερειακές Ενώσεις και στον ΣΥΣΜΕΔ.

Θυμηθείτε τι είχε δηλώσει ο Α/ΓΕΕΘΑ.Διαβάστε ακόμη:


Ο Α/ΓΕΕΘΑ συγχαίρει το προσωπικό για τη Κεφαλονιά και ο Ανδρέας Ψυχάρης τον ΑρχηγόΛυμπέρης - Κωσταράκος: Ποιο "λάθος" τους συνδέει


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ