Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τι είπε ο Τσίπρας σε πρόεδρο αποστράτων για τις περικοπές και την απόφαση του ΣτΕ

20.01.2015 | 17:01
Ο Πάνος Καμμένος πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων δήλωσε από την Φλώρινα ότι για να συμμετάσχει σε οποιοδήποτε κυβερνητικό σχήμα θα πρέπει να εκπληρωθεί ένας όρος: να εφαρμοστούν στο 100% οι αποφάσεις του ΣτΕ για τα στελέχη των ΕΔ ,των σωμάτων ασφαλείας και των δικαστικών. Και μίλησε για άμεση εφαρμογή.

Το σενάριο που θέλει κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι ένα απ΄ αυτά που εξετάζονται κι έχει ενδιαφέρον να μάθουμε τι λέει και η Κουμουνδούρου για τον “απαράβατο όρο” Καμμένου.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας είχε δώσει απάντηση στον πρόεδρο του παραρτήματος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Άρτας ,με τον οποίο συναντήθηκε κατά την διάρκεια της επίσκεψής του .

Τι ειπώθηκε για τις περικοπές ; Διαβάστε τι γράφει η ιστοσελίδα του παραρτήματος της ΕΑΑΣ Άρτας:


“Συνάντηση με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κο Τσίπρα Αλέξη, είχε ο πρόεδρος του παραρτήματός μας, κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στην Άρτα.

   
Στην ενημέρωση-συζήτηση που του έγινε, ο Κος  Τσίπρας έδειξε να γνωρίζει  πλήρως, όχι μόνο τα οικονομικά αλλά και όλα τα θέματα που απασχολούν τις Ένοπλες Δυνάμεις.

   
Δήλωσε επίσης ότι, στο θέμα της επαναφοράς των μισθών και συντάξεων στα επίπεδα του Ιουλίου 2012 και στην επιστροφή των αναδρομικών, η υπάρχουσα Κυβέρνηση, όφειλε να είχε εφαρμόσει άμεσα τις αποφάσεις των Ανωτάτων Δικαστηρίων και επίσης ότι δεν θα έπρεπε να είχε προχωρήσει καν στις μειώσεις, καθόσον γνώριζε ότι τα στελέχη ε.ε. και ε.α. των Ενόπλων Δυνάμεων και τα Σωμάτων Ασφαλείας, αφενός μεν είχαν δεχθεί μέχρι τότε, τις μεγαλύτερες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, αλλά ήταν και παραμένουν οι τελευταίοι και με διαφορά στον μισθολογικό πίνακα όσων αμείβονται με ειδικό μισθολόγιο.  
    
   
Καταλήγοντας τόνισε ότι, στην περίπτωση ανάληψης της εξουσίας, το οικονομικό θέμα της αποκατάστασης των αδικιών μισθών και συντάξεων βρίσκεται στις άμεσες προτεραιότητες του”. 
 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ