Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το δίλημμα των στρατιωτικών για τις αγωγές και οι απαντήσεις

10.10.2014 | 00:23
Οι στρατιωτικοί βρίσκονται σ΄ ένα δίλημμα. Την απάντηση σ΄ αυτό θα την καθορίσει η λογική ή η ψυχολογική κούραση. Το δίλημμα έχει να κάνει με το τι θα κάνει ο κάθε στρατιωτικός ξεχωριστά αλλά και όλοι μαζί με τις αγωγές που θα πρέπει να κατατεθούν για την διεκδίκηση των χρημάτων που πρέπει να τους επιστραφούν.

Η λογική λέει ότι με δεδομένη την απόφαση του ΣτΕ οι αγωγές ειναι εκ των προτέρων κερδισμένες!

Από την άλλη είναι σαφές ότι αρκετοί στρατιωτικοί αισθάνονται απογοητευμένοι αλλά και κουρασμένοι. Πίστευαν ότι η απόφαση του ΣτΕ θα ήταν το τέλος του δρόμου. Και ανακάλυψαν ότι ζουν σε μια χώρα που οι αποφάσεις της Δικαιοσύνης γίνονται δεκτές και εκτελούνται από τους πολίτες αλλά όχι απο την κυβέρνηση.

Το τι θα αποφασίσει ο καθένας είναι προσωπική του υπόθεση.

Όποιος θέλει να ενημερωθεί για τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθηθούν για την κατάθεση αγωγής, αλλά και για τις προθεσμίες παραγραφής που υπάρχουν καλό είναι να δει την συνέντευξη που ακολουθεί. Ο δικηγόρος Γιώργος Αντωνακόπουλος και ο πρόεδρος της ΠΟΕΣ Ανέστης Τσουκαράκης απαντούν σ΄ όλα.


Διαβάστε ακόμη:

Οι "παγίδες" του προεκλογικού προϋπολογισμού για τους στρατιωτικούς - Ποιες είναιΑυτοί είναι οι μισθοί στρατιωτικών που θα δώσει η κυβέρνηση - Αναλυτικοί πίνακεςΤα "πρέπει" του πρωθυπουργού τα "θέλω" των στρατιωτικών σε πορεία σύγκρουσης 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ