Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

22.06.2015 | 11:48

Το ΓΕΕΘΑ απαντά για τα οδοιπορικά-ισοδύναμα

Το ΓΕΕΘΑ με ανακοίνωσή του απαντά στο δημοσίευμα του Onalert.Το ΓΕΕΘΑ με ανακοίνωσή του απαντά στο δημοσίευμα του Onalert.gr σχετικά με τα “ισοδύναμα οδοιπορικά” υποστηρίζοντας ότι δεν έγινε σύγκληση του ΣΑΓΕ γι΄ αυτό το θέμα και υποστηρίζει ότι “υπονεύουμε το ηθικό και τη συνοχή των ΕΔ”. Αναμένουμε από χθες την ανακοίνωσή του για το “επικείμενο πραξικόπημα” το οποίο έχει θέσει τις ΕΔ σε επιφυλακή αλλά μάλον μάταια θα αναμένουμε. Όπως μάταια αναμένουμε τέτοιες δύσκολες για τη χώρα μέρες την κοστολόγηση της αποστολής που θα συνοδεύσει τον Α/ΓΕΕΘΑ στις Βρυξέλλες.

Όσο για το θέμα των οδοιπορικών; Συζητήσεις, σκέψεις και προτάσεις έγιναν λένε οι πληροφορίες μας ειδικά για τα "πλεύσιμα" του Στόλου, τις οποίες προφανώς το ΓΕΝ ούτε που θέλησε να συζητήσει.

Η ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ:

Με αφορμή σειράς δημοσιευμάτων σε ιστοσελίδα, αναφορικά με πρόταση του Συμβουλίου Αρχηγών Γενικών Επιτελείων (ΣΑΓΕ), για περικοπή των «οδοιπορικών» των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων ως ισοδύναμο οικονομικό μέτρο, το ΓΕΕΘΑ ανακοινώνει ότι ουδέποτε πραγματοποιήθηκε σύγκληση του ΣΑΓΕ στην οποία να συζητήθηκαν ή αποφασίσθηκαν οικονομικά θέματα και πολύ περισσότερο η παραπάνω πρόταση.
Ως εκ τούτου, οποιαδήποτε πληροφόρηση με διαφορετικό περιεχόμενο είναι αβάσιμη και ψευδής, οδηγεί στη δημιουργία λανθασμένων εντυπώσεων και υπονομεύει το ηθικό και τη συνοχή των ΕΔ.

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ