Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το "καυτό e mail" του υπουργείου Οικονομικών για τις περικοπές των 165 εκατομμυρίων είναι στο ΥΠΕΘΑ

18.06.2013 | 00:01
Το “καυτό e mail” του υπουργείου Οικονομικών με το οποίο ζητούνται αυξημένες περικοπές στο κονδύλι της μισθοδοσίας έχει φθάσει στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας εδώ και αρκετές ημέρες. Είναι αυτό το e mail στο οποίο το υπουργείο Οικονομικών ζητά :
  • 165 εκατομμύρια ευρώ περικοπές στην μισθοδοσία από 88 που προέβλεπε το μεσοπρόθεσμο

Το e mail “υπογράφει” γυναίκα στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών.

Τι κάνουν στο ΥΠΕΘΑ; Όπως σωστά επισημαίνει ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αποφοίτων ΣΣΑΣ κ.Γιάννης Αντωνιάδης “τηρεί σιγή ασυρμάτου”,προσπαθώντας να κερδίσει χρόνο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας έχει ενημερώσει τον πρωθυπουργό για τις νέες απαιτήσεις του οικονομικού επιτελείου και έχει ζητήσει να παρέμβει ώστε να μην επιμείνουν στις νέες περικοπές που θα δυναμιτίσουν κι άλλο το κλίμα στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Στην συνάντηση που είχε ο ΥΕΘΑ με τους προέδρους των “θεσμικών ενώσεων” δεν είπε τίποτα για τις επιπλέον περικοπές .Αντιθέτως ζήτησε από τους προέδρους εγγράφως τα στοιχεία που όπως λένε αποδεικνύουν ότι έχουν περικοπεί ήδη περισσότερα χρήματα απ΄ όσα προβλέπονταν. Πρόσθεσε μάλιστα ότι θα προωθήσει τα στοιχεία αυτά στο υπουργείο Οικονομικών.

Επικοινωνιακό “κόλπο”;

Πολλοί είναι αυτοί που επισημαίνουν ότι η όλη υπόθεση ίσως να χρησιμοποιηθεί από την κυβέρνηση ως μέσο εκτόνωσης ώστε να περάσουν χωρίς κραδασμούς οι περικοπές των 88 εκατομμυρίων ευρώ. Τι εννοούν;

Με δεδομένο ότι ο Παναγιωτόπουλος είπε στους προέδρους των “θεσμικών” ενώσεων ότι στις 3 Ιουλίου θα συναντήσουν τον πρωθυπουργό. Με δεδομένο αυτό εκτιμούν ότι ίσως σ΄ αυτή την συνάντηση ο Σαμαράς θα ανακοινώσει ότι σταμάτησε τις επιπλέον περικοπές! Λες και τα 88 εκατομμύρια που θα περικοπούν δεν είναι πολλά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η "σιωπή των 165 εκατομμυρίων" στην Βουλή - Ετοιμάζουν ερώτηση για τις περικοπές!

"Παγωμάρα" από την περικοπή 165 εκατομμυρίων στους μισθούς - Ποια είναι η δήθεν ελπίδα

Παραφροσύνη - Από 88 σε 165 εκατομμύρια οι περικοπές στους μισθούς στρατιωτικών το 2014 !
 
 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ