Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το "μαύρο" Πάσχα στρατιωτικών και ο Στάλιν στην αφίσα για το γλέντι στο Γουδή

06.04.2015 | 22:00
Ποιοι θα περάσουν “μαύρο Πάσχα”; Οι στρατιωτικοί που οι άδειές τους ανακλήθηκαν για να χρησιμοποιηθούν στην “αποστολή  “χακί κατσίκι”! Δηλαδή στο πασχαλινό γλέντι που οργανώνει το ΥΠΕΘΑ και το ΓΕΕΘΑ στο Γουδή.

Τα κατσίκια δεν θα ψηθούν μόνα τους και η εξυπηρέτηση τουλάχιστον 3000 πολιτών που αναμένονται να πάνε στο Γουδή χριεάζεται μια στοιχειώδη οργάνωση. Και όταν χρειαζόμαστε οργάνωση σ΄ αυτό το κράτος πάντα στις ΕΔ καταλήγουμε. Και τώρα μιλάμε και για δικό τους “γλέντι”. Απ΄ ότι μαθαίνουμε οι ανακλήσεις αδειών πέφτουν βροχή!

Αυτοι που σίγουρα χάνουν το Πάσχα και το οικογενειακό τους τραπέζι είναι οι μουσικοί από τις μπάντες των ΕΔ οι οποίοι απ΄ ότι φαίνεται θα δουλεύουν υπερωρίες για πολύ καιρό.

Όσοι πάντως ειδοποιήθηκαν ότι οι άδειες τους για το Πάσχα ανακλήθηκαν ,δεν το …γλεντούν καθόλου. Και φαίνεται ότι πάνω στα νεύρα και στη στεναχώρια τους “ευθύνονται” και για την παραλλαγή της αφίσας -πρόσκλησης του ΥΠΕΘΑ, στην οποία έβαλαν “πρωταγωνιστή” τον “πατερούλη” Στάλιν. ‘Εχουν χιούμορ κι ας έχασαν την άδεια.

Διαβάστε ακόμη:

Πάσχα στο Γουδή με "χακί αρνιά" από το ΥΠΕΘΑ για "ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες"


Άδειες Πάσχα : Πως θα δοθούν στο προσωπικό


 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ