Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Sputnik: Απόπειρα δολοφονίας κατά του Μαδούρο με drone που είχε εκρηκτικά C-4

05.08.2018 | 02:47
Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο και ανώτατοι πολιτικοί και στρατιωτικοί αξιωματούχοι είναι καλά στην υγεία τους, μετά από ένα περιστατικό που συνέβη νωρίτερα κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Μαδούρο σε μια στρατιωτική εκδήλωση, δήλωσε ο κυβερνητικός αξιωματούχος Μιγκέλ Πέρεζ Αμπάντ.

Ο Πέρεζ δήλωσε ότι η κυβέρνηση θα δώσει σύντομα πληροφορίες για το περιστατικό. Μια πηγή στο Καράκας έκανε λόγο στο ρωσικό πρακτορείο Sputnik για αποτυχημένη απόπειρα δολοφονίας του Μαδούρο.

Νωρίτερα η τηλεοπτική μετάδοση μιας ομιλίας του Μαδούρο σε μια στρατιωτική εκδήλωση διεκόπη απότομα και εκατοντάδες στρατιώτες που ήταν παρατεταγμένοι φάνηκαν να τρέχουν. Ο πρόεδρος της χώρας και άλλοι στο πόντιουμ ξαφνικά κοίταξαν ψηλά, ξαφνιασμένοι. Η κάμερα τότε εστίασε σε δεκάδες στρατιώτες που άρχισαν να τρέχουν.

"Ναι, η απόπειρα δολοφονίας πιθανότατα συνέβη, αλλά απέτυχε", τόνισε η πηγή στο Sputnik. Το τοπικό δίκτυο NTN24 ανέφερε ότι η  απόπειρα δολοφονίας του προέδρου της Βενεζουέλας φέρεται να έγινε με τη χρήση drone που έφερε εκρηκτική ύλη τύπου C-4. Μια πηγή της αστυνομίας τόνισε ότι οι αρχές κατέρριψαν το drone. 
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ