Επιλέξτε Σώμα: Color 1 Color 2 Color 3
Youtube Twitter Facebook Rss

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Χρυσή Αυγή και Ένοπλες Δυνάμεις: "Και τώρα τι κάνουμε"; Η ηγεσία σε αμηχανία

22.09.2013 | 10:01
Η αλλαγή στάσης της κυβέρνησης και ειδικά της ΝΔ στο θέμα της Χρυσής Αυγής προκαλεί ένα είδος αμηχανίας στις ηγεσίες των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Η “διείσδυση” της οργάνωσης στην Αστυνομία ήταν αξιοπρόσεκτη . Στις Ένοπλες Δυνάμεις η παρουσία της ήταν πιο “διακριτική” σε σχέση με τα Σώματα Ασφαλείας αλλά ήταν διαρκώς αυξανόμενη . Όπως και η ανοχή που έδειξε η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων “βολεμένη” στο επιχείρημα “είμαστε καθρέφτης της κοινωνίας”. Αυτό δεν ήταν σοβαρή αντιμετώπιση για το ζήτημα της Χρυσής Αυγής στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Τα μεμονωμένα είναι η αλήθεια περιστατικά που έχουν καταγραφεί όπως οι ομιλίες σε νεοσύλλεκτους για το πόσο μεγάλος ηγέτης ήταν ο Χίτλερ, η μαζικη προσέλευση σε Κέντρο Νεοσυλλέκτων νεαρών προς κατάταξη με μπλουζακια Χρυσή Αυγή , τα τατουάζ με αγκυλωτούς σταυρούς, όλα “πέρασαν” με τη λογική του “δεν βλέπω, δεν ακούω ,δεν θέλω να ξέρω”.

Τώρα που το κλίμα άλλαξε πως θα ...αλλάξει τακτική η ηγεσία;

Αυτά παθαίνει όποιος δεν έχει ολοκληρωμένη άποψη και όραμα γι΄ αυτό που διοικεί . Ειδικά όταν πρόκειται για τις Ένοπλες Δυνάμεις. Οι οποίες πρέπει ασφαλώς να μείνουν μακρυά από τη πολιτική . Αλλά αυτό δεν μπορεί να ισχύει μόνο για κάποιους κι όχι για όσους ασπάζονται και προωθούν εξτρεμιστικές λογικές και πολιτικές.

Με δυο λόγια...Καλά ξεμπερδέματα. 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΣΧΟΛΙΑ