OnAlert
No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
OnAlert
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
No Result
View All Result
OnAlert
No Result
View All Result
Home ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΥΕΘΑ

Αβραμόπουλος: «Οι Ένοπλες Δυνάμεις στη πρώτη γραμμή προάσπισης της Δημοκρατίας»

25/09/2013 - 12:23
Share on FacebookShare on Twitter

Δήλωση μήνυμα προς την κοινωνία για το ρόλο και τη σημασία της αποστολής των Ενόπλων Δυνάμεων έκανε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος από τη βάση της Μονάδας Υποβρυχίων Καταστροφών . “Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ελλάδος είναι θεματοφύλακες και υπερασπιστές της ανεξαρτησίας της χώρας και πάντοτε στην πρώτη γραμμή για την προάσπιση της ίδιας της Δημοκρατίας”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο Αβραμόπουλος που πήγε στη ΜΥΚ για την αποφοίτηση νέων βατραχανθρώπων.

Η δήλωση έρχεται σε μια στιγμή που οι Ένοπλες Δυνάμεις βρίσκονται σε αναταραχή από τις έρευνες για τη Χρυσή Αυγή.

Όλη η δήλωση Αβραμόπουλου:

«Οι Ομάδες Υποβρυχίων Καταστροφών σήμερα με αυτή την παρουσίαση, πραγματικά απέδειξαν το επίπεδο στο οποίο βρίσκονται συνολικά οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας, πάντοτε έτοιμες να ανταποκριθούν στο υπέρτατο καθήκον τους.

Αυτό που θα ήθελα να σημειώσω είναι ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ελλάδος είναι θεματοφύλακες και υπερασπιστές της ανεξαρτησίας της χώρας και πάντοτε στην πρώτη γραμμή για την προάσπιση της ίδιας της Δημοκρατίας.

Τα όσα τον τελευταίο καιρό έχουν απασχολήσει τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και τα οποία βεβαίως διερευνώνται, δεν έχουν καμία σχέση με τον πραγματικό σκοπό και την αποστολή των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας, για τις οποίες οι Έλληνες πολίτες πρέπει να αισθανόμαστε υπερήφανοι και η Πολιτεία να στέκεται απέναντι τους με σεβασμό και αναγνώριση στην σημαντική αποστολή τους». 

Tags: ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣΒΟΥΛΗΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣΚΟΜΜΑΤΑΠΟΛΙΤΙΚΗΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Related Posts

Δένδιας
ΥΕΘΑ

Δένδιας: Συνάντηση με Πιτ Χέγκσεθ στην Ουάσινγκτον – Στο επίκεντρο η αμυντική συνεργασία με τις ΗΠΑ

03/02/2026 - 08:50
Νίκος Δένδιας
ΥΕΘΑ

Νίκος Δένδιας: «Oι Ένοπλες Δυνάμεις είναι ακρογωνιαίος λίθος της ύπαρξης της Ελλάδας, που αντιμετωπίζει σημαντική απειλή»

01/02/2026 - 17:29
ίμια
ΥΕΘΑ

Δένδιας για τα 30 χρόνια από τα Ίμια: «Τιμάμε τη μνήμη του Αντιναυάρχου Καραθανάση, του Αντιναυάρχου Βλαχάκου και του Πλοιάρχου Γιαλοψού»

31/01/2026 - 09:54

Διαβάστε Επίσης

Ιράν: Μεγάλη πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε αγορά στο δυτικό τμήμα της Τεχεράνης

Ουκρανία: «Ρωσική τρομοκρατία οι επιδρομές με 450 drones και 60 πυραύλους πριν τις διαπραγματεύσεις»

Το Ιράν ξεκινά άμεσες διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ με εντολή Πεζεσκιάν – «Η Τεχεράνη έχει ανάγκη μια συμφωνία»

New START: «Στον αέρα» η συνθήκη για τον περιορισμό πυρηνικών όπλων – Η Ρωσία παίρνει τα μέτρα της

Κούβα: «Έχουμε διπλωματικές ανταλλαγές με τις ΗΠΑ αλλά όχι επίσημο διάλογο»

Τραμπ: «Θα γίνουν κακά πράγματα στο Ιράν αν δεν κλειστεί πυρηνική συμφωνία» [vid]

Δένδιας: Συνάντηση με Πιτ Χέγκσεθ στην Ουάσινγκτον – Στο επίκεντρο η αμυντική συνεργασία με τις ΗΠΑ

Εμφύλιος στο Σουδάν: Πλήγματα με drones εξαπέλυσαν εκατέρωθεν ο στρατός και οι αντάρτες RSF

Top News

Κωνσταντοπούλου για Γεωργιάδη: «Δεν μου έκανε μήνυση γιατί είναι κότα» - Η απάντηση του υπουργού Υγείας

Ο Κώστας Σόμμερ παραμένει στο νοσοκομείο - «Το έχω βάρος που δεν τον πίστεψα από την αρχή» λέει η Βαλεντίνη Παπαδάκη

Αλέξανδρος Λυκουρέζος και Τζένη Οικονόμου διαψεύδουν για το σύμφωνο συμβίωσης - «Δεν τίθεται τέτοιο θέμα»

Η Χριστίνα Αλεξοπούλου ζήτησε συγγνώμη για τη φράση «το τζάμπα πέθανε»: «Δεν αναφερόμουν στους εκπαιδευτικούς»

OnAlert

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2023 OnAlert

  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία

No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2023 OnAlert