OnAlert
No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
OnAlert
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
No Result
View All Result
OnAlert
No Result
View All Result
Home Uncategorized

Ο Γερμανός έκλεισε συμφωνία € 1 εκατ. στην Σερβία!

01/10/2014 - 18:53
Share on FacebookShare on Twitter

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT: Συμφωνία € 1 εκατ. με την Delhaize στη Σερβία, για την εξαγωγική εταιρία του Πάνου Γερμανού

Η ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT ABEE – συμφερόντων Πάνου Γερμανού – έχοντας στρατηγικά επιλέξει ένα σαφή εξαγωγικό προσανατολισμό, προχωρά σε συνεργασία με την Delhaize στη Σερβία, με ηγετική παρουσία στον τομέα της λιανικής αγοράς τροφίμων. Το νέο έργο, με προϋπολογισμό που ξεπερνά το € 1 εκατ., αφορά μια ολοκληρωμένη προσέγγιση στον τομέα των μπαταριών έλξης (motive power) για τα περονοφόρα οχήματα που χρησιμοποιούνται στο Κέντρο Logistics της Delhaize στη Σερβία.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, η SUNLIGHT ανέλαβε τη σχεδίαση και εγκατάσταση πλήρως εξοπλισμένων χώρων φόρτισης μπαταριών (charging rooms), την προμήθεια μπαταριών έλξης, αλλά και την παροχή σύγχρονων συστημάτων διαχείρισης μπαταριών (battery handling systems). Πιο συγκεκριμένα, η ανάληψη του έργου από τη Συστήματα SUNLIGHT αφορά την προμήθεια 550 μπαταριών έλξης τύπου PzS, εφοδιασμένες με σύστημα ελέγχου κατάστασης (BMS), 240 φορτιστών (HF Chargers) και τεχνολογικά προηγμένων συστημάτων πλήρωσης και ανάδευσης ηλεκτρολύτη.

Ο Επικεφαλής Πωλήσεων Μπαταριών Έλξης της SUNLIGHT, κος Λάμπρος Μπίσαλας, σχολίασε σχετικά «Η συγκεκριμένη συμφωνία μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους, καθώς αποδεικνύει ότι η SUNLIGHT έχει καταφέρει να κατακτήσει την εμπιστοσύνη των διεθνών αγορών. Η συνεργασία αυτή αποτελεί για εμάς μία πολύ σημαντική στρατηγική συμφωνία, καθώς είναι έμπρακτη απόδειξη της αξιοπιστίας και του εξαγωγικού προφίλ της SUNLIGHT, ενώ συνάδει με την ευρύτερη τοποθέτησή μας για παροχή ολοκληρωμένων λύσεων στον τομέα αποθήκευσης ενέργειας σε παγκόσμιο επίπεδο».

Για το συγκεκριμένο έργο η εταιρεία αξιοποίησε τη στρατηγική συνεργασία της με τη Philadelphia Scientific, η οποία διαθέτει ισχυρή τεχνογνωσία σε περιφερειακά συστήματα μπαταριών έλξης σε παγκόσμιο επίπεδο. Σημειώνεται ότι η πρώτη και μεγαλύτερη φάση του έργου έχει ήδη υλοποιηθεί και παραδοθεί προς λειτουργία, ενώ σταδιακά σε διάστημα δύο ετών θα παραδοθούν και επιμέρους τμήματα αυτού.

Οι μπαταρίες έλξης της SUNLIGHT σχεδιάζονται από το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της εταιρίας, ενώ παράγονται αποκλειστικά στο υπερσύγχρονο εργοστάσιό της στο Νέο Όλβιο Ξάνθης και διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστίας τους. Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με την ολιστική προσέγγιση της εταιρείας και την άμεση ανταπόκρισή της στις ανάγκες και τις αυστηρές προδιαγραφές του έργου, αποτέλεσαν βασικά κριτήρια για την επιλογή της SUNLIGHT από την Delhaize σε σχέση με τους ανταγωνιστές της.

Tags: ΓΕΡΜΑΝΟΣΕΛΛΑΔΑΕΜΠΟΡΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑΞΑΝΘΗΣΕΡΒΙΑ

Related Posts

Καιρός
Uncategorized

Καιρός: βροχές και χαλάζι προβλέπει η ΕΜΥ

17/04/2019 - 19:10
Uncategorized

Συναγερμός στην Ακρόπολη με δύο τραυματίες από κεραυνό

17/04/2019 - 17:17
Uncategorized

Τοποθετήθηκε το άγαλμα του Μέγα Αλεξάνδρου στο κέντρο της Αθήνας – ΦΩΤΟ

17/04/2019 - 14:59

Διαβάστε Επίσης

GARC: Για πρώτη φορά οι ΗΠΑ επιβεβαιώνουν την επιχειρησιακή ανάπτυξη USV στα Στενά του Ορμούζ [vid]

Financial Times: Τα Εμιράτα θα συμμετέχουν σε αποστολή για το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ

Οι ΗΠΑ κατηγορούν την Κίνα ότι έχει «αιχμαλωτίσει» πλοία με παναμαϊκή σημαία στα λιμάνια της

Στενά του Ορμούζ: Τα πλεονεκτήματα του Ιράν, η στρατηγική των ΗΠΑ και η παράταση στο τελεσίγραφο Τραμπ

Wall Street Journal: Ο Τραμπ εξετάζει την ανάπτυξη 10.000 επιπλέον στρατιωτών στη Μέση Ανατολή

Το Ιράν εξαπέλυσε μπαράζ επιθέσεων με πυραύλους και drones κατά του Ισραήλ και των χωρών του Κόλπου

Τραμπ στην δεξίωση για την 25η Μαρτίου: «Οφείλουμε στους Έλληνες τόσα πολλά» [vids]

Η Πολεμική Αεροπορία σε τροχιά κυριαρχίας: Ο πόλεμος φέρνει εμπόδια στα τουρκικά Eurofighter

Top News

Fuel Pass 2026: Ανοίγει από την επόμενη εβδομάδα η πλατφόρμα για αιτήσεις - Βήμα βήμα η διαδικασία

Ζόζεφιν: Επιβεβαίωσε για πρώτη φορά την επανασύνδεση με τον Νίνο - «Ερωτευτείτε γιατί χανόμαστε»

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Η χιουμοριστική ανάρτηση με τον Σάκη Κατσούλη - «Τώρα εμείς θα γίνουμε γονείς;»

Φαίη Σκορδά: Για την ξαφνική αποχώρηση από το «Buongiorno» - «Κατάλαβα ότι δεν είναι απλό και πρέπει να πάω»

OnAlert

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2026 OnAlert

  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία

No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2026 OnAlert