OnAlert
No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
OnAlert
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
No Result
View All Result
OnAlert
No Result
View All Result
Home Uncategorized

Χίλαρι: Το FBI να δώσει όλα τα στοιχεία για την έρευνα των e-mails

29/10/2016 - 09:05
Share on FacebookShare on Twitter

 Η υποψήφια των Δημοκρατικών για την προεδρία των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον κάλεσε το Ομοσπονδιακό Γραφείο Έρευνας (FBI) να εξηγήσει γιατί άρχισε ξανά έρευνα για την υπόθεση του ηλεκτρονικού της ταχυδρομείου όταν ήταν επικεφαλής του Στέιτ Ντιπάρτμεντ και να δώσει στη δημοσιότητα όλα τα στοιχεία το ταχύτερο δυνατόν.
«Είμαι βέβαιη πως για ό,τι κι αν πρόκειται, δεν θα αλλάξει το συμπέρασμα στο οποίο (το FBI) είχε καταλήξει τον Ιούλιο», σημείωσε η υποψήφια. «Είναι επιτακτική ανάγκη το Γραφείο να δώσει εξηγήσεις για το ζήτημα, χωρίς καμιά καθυστέρηση», πρόσθεσε. «Ο αμερικανικός λαός πρέπει να μάθει όλα τα γεγονότα αμέσως».
«Ο ίδιος ο διευθυντής (του FBI Τζέιμς Κόμεϊ) είπε ότι δεν γνωρίζει εάν τα μηνύματα στα οποία αναφέρθηκε στην επιστολή του είναι σημαντικά ή όχι», ανέφερε η Κλίντον σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο Ντε Μόιν, στην Άιοβα.
«Βρισκόμαστε 11 ημέρες πριν από αυτές που πιθανόν είναι οι σημαντικότερες εθνικές εκλογές κατά τη διάρκεια της ζωής μας. Η ψηφοφορία έχει ήδη αρχίσει στη χώρα. Οι Αμερικανοί έχουν δικαίωμα να πληροφορηθούν όλα τα στοιχεία αμέσως», επέμεινε η Κλίντον.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα αμερικανικών ΜΜΕ, τα νέα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανακαλύφθηκαν στο πλαίσιο μιας άσχετης έρευνας, όταν πράκτορες του FBI κατάσχεσαν συσκευές που ανήκουν σε μια στενή συνεργάτιδα της Κλίντον, τη Χιούμα Αμπεντίν, και τον σύζυγό της, Άντονι Ουάινερ. Ο Ουάινερ, πρώην μέλος του Κογκρέσου που παραιτήθηκε όταν αποκαλύφθηκε πως είχε στείλει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με άσεμνο περιεχόμενο, αντιμετωπίζει πλέον έρευνα του FBI διότι φέρεται να είχε ανταλλάξει μηνύματα με μια 15χρονη. Τα επίμαχα μηνύματα είχαν σταλεί από την Αμπεντίν στην Κλίντον από φορητό υπολογιστή που ανήκει στον Ουάινερ.
«Ακούσαμε τις φήμες», είπε η υποψήφια. «Δεν ξέρουμε τι να πιστέψουμε (…) Γι’ αυτό το FBI έχει την ευθύνη να μας πει περί τίνος πρόκειται», συμπλήρωσε, επιπλήττοντας παράλληλα τον Τζέιμς Κόμεϊ διότι έστειλε επιστολή μόνο σε προέδρους επιτροπών του Κογκρέσου—είναι όλοι Ρεπουμπλικάνοι—χωρίς η ίδια να ενημερωθεί.
Ο επικεφαλής της εκστρατείας της Χίλαρι Κλίντον, Τζον Ποντέστα, χαρακτήρισε «εκπληκτικό» το γεγονός ότι το FBI δημοσιοποίησε την επιστολή τόσο κοντά στο τέλος της προεκλογικής εκστρατείας.
«Ο διευθυντής οφείλει στον αμερικανικό λαό να δώσει στη δημοσιότητα όλες τις λεπτομέρειες για το τι εξετάζει», τόνισε ο Ποντέστα.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Tags: ΧΙΛΑΡΙΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ

Related Posts

Καιρός
Uncategorized

Καιρός: βροχές και χαλάζι προβλέπει η ΕΜΥ

17/04/2019 - 19:10
Uncategorized

Συναγερμός στην Ακρόπολη με δύο τραυματίες από κεραυνό

17/04/2019 - 17:17
Uncategorized

Τοποθετήθηκε το άγαλμα του Μέγα Αλεξάνδρου στο κέντρο της Αθήνας – ΦΩΤΟ

17/04/2019 - 14:59

Διαβάστε Επίσης

Ισραήλ: Αύξηση στρατιωτικών δαπανών στα 34 δισ. προβλέπει το προσχέδιο προϋπολογισμού για το 2026

Μαδούρο: Ζήτησε από τον Τραμπ να κρατήσει 200 εκατομμύρια και αμνηστία 100 αξιωματούχων του για να αποχωρήσει από τη Βενεζουέλα

Κακοκαιρία Byron: Σε δυτική και βόρεια Αττική τα μεγαλύτερα ύψη βροχής

«Εκρηκτικό» ξημέρωμα στο Γκρόζνι – Χτυπήθηκε κυβερνητικό κτίριο της Τσετσενίας [vid]

Οι ΗΠΑ πωλούν στον Καναδά πελώριες ποσότητες βομβών αξίας 2,68 δισ. δολαρίων

Ρωσία: Πυρκαγιά σε τερματικό σταθμό αερίου και λιμάνι μετά από ουκρανική επίθεση [vids]

Όπλα μακράς εμβέλειας: Ο πόλεμος αποστάσεως και το νέο δόγμα που προκαλεί ανησυχία στην Τουρκία

Καιρός σήμερα: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας – Πού προβλέπονται ισχυρές βροχές

Top News

Καιρός - Τσατραφύλλιας: Η κακοκαιρία δεν έχει τελειώσει - Τα 7 σημεία που παραμένουν στο επίκεντρο

Τάσος Ξιαρχό προς Κόνι Μεταξά: Αυτά τα καραγκιοζιλίκια εγώ δεν τα θέλω και δε τα σηκώνω

Το Plan b της κυβέρνησης για να φύγουν οι αγρότες από τα μπλόκα πριν από τις γιορτές

Κωνσταντίνος Αργυρός για Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι το πόσο πρόσεχε τους διπλανούς της

OnAlert

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2023 OnAlert

  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία

No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2023 OnAlert