OnAlert
No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
OnAlert
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
No Result
View All Result
OnAlert
No Result
View All Result
Home ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΕΑ

Α/ΓΕΑ: Ηχηρό και συγκινητικό καλοσώρισμα στους νέους μαχητές της ΠΑ

10/02/2018 - 15:07
Share on FacebookShare on Twitter

Ηχηρό και συγκινητικό ήταν το καλοσώρισμα του αρχηγού ΓΕΑ, Αντιπτέραρχου Χρήστου Χριστοδούλου, στους νέους «μαχητές» της Πολεμικής Αεροπορίας, τους ανθυποσμηναγούς της 87ης και 88ης Σειράς Ιπταμένων, που ολοκλήρωσαν την πτητική εκπαίδευση, στην 120 Πτέρυγα Εκπαίδευσης Αέρος, στην Αεροπορική Βάση Καλαμάτας.

«Παρά τις δυσκολίες και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε, να μείνουμε ανεπηρέαστοι και με πείσμα και αφοσίωση να προσπαθούμε για τη συνεχή βελτίωση της επιχειρησιακής ικανότητας της Πολεμικής Αεροπορίας.» ήταν η υψηλού συμβολισμού προτροπή που απηύθυνε ο Αρχηγός ΓΕΑ στα νέα μέλη της Αεροπορικής Οικογένειας. 

Αντίστοιχα το Νο1 «Γεράκι» της Πολεμικής Αεροπορίας, απένειμε στον Ανθυποσμηναγό (Ι) Γεώργιο Διγγελόπουλο της 87ης και στον Ανθυποσμηναγό (Ι) Γεώργιο Καλλέργη της 88ης, πρωτεύσαντες στην πτητική εκπαίδευση, τους επαίνους και τα βραβεία για την αποφοίτησή τους. Αξιζει να σημειώσουμε οτι ο Ανθυποσμηναγός (Ι) Γεώργιος Διγγελόπουλος ειναι ο αδελφός του πιλότου του αεροσκάφους Τ-2 της 120ΠΕΑ/363ΜΕΑ το οποίο έπεσε στις αρχές του 2018 κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης λόγω μηχανικής βλάβης. Μάλιστα πρόκειται για οικογένεια Ιπταμένων, καθώς και ο βενιαμίν είναι φοιτά στη Σχολή Ικάρων. 

Ο Αρχηγός ΓΕΑ βράβευσε νωρίτερα ον Ανθυποσμηναγό (Ι) Γεώργιο Λαντζουράκη και στον Ανθυποσμηναγό (Ι) Γεώργιο Υφαντίδη, αρχαιότερους Έλληνες Ανθυποσμηναγούς της 87ης και 88ης Σειράς.

Στην ομιλία του ο Αρχηγός, αφού καλωσόρισε τους Ανθυποσμηναγούς στην Αεροπορική Οικογένεια ως μαχητές, τους τόνισε ότι η αποτελεσματικότητα είναι αυτό που ζητάμε από εσάς και για να το επιτύχετε χρειάζεται να είστε άριστοι επαγγελματίες και πάνω απ΄ όλα ασφαλείς, ενώ τους προέτρεψε, παρά τις δυσκολίες και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε, να μείνουμε ανεπηρέαστοι και με πείσμα και αφοσίωση να προσπαθούμε για τη συνεχή βελτίωση της επιχειρησιακής ικανότητας της Πολεμικής Αεροπορίας.

Κατά την απονομή του βραβείου στον Ανθυποσμηναγό (Ι) Γεώργιο Διγγελόπουλο. 

Στην τελετή παραβρέθηκαν ο Διοικητής της Διοίκησης Αεροπορικής Εκπαίδευσης, Υποπτέραρχος (Ι) Θωμάς Χατζηαθανασίου, Ανώτατοι Αξιωματικοί της Πολεμικής Αεροπορίας, αντιπροσωπεία Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, τοπικές πολιτειακές και θρησκευτικές Αρχές, καθώς και συγγενείς των Ανθυποσμηναγών.

Tags: 120 ΠΕΑΑΓΕΑΑΝΤΙΠΤΕΡΑΡΧΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ

Related Posts

ΓΕΑ - C-130
ΓΕΑ

ΓΕΑ: Επετειακή εκδήλωση για τα 50 χρόνια των C-130 «Ηρακλής» [pics]

09/12/2025 - 18:09
Αρχηγός ΓΕΑ - F-35
ΓΕΑ

Η Ελλάδα στο ευρωπαϊκό «κλαμπ» των μαχητικών 5ης γενιάς: Η συμμετοχή του Α/ΓΕΑ στο «European F-35 Air Chiefs Meeting»

08/12/2025 - 15:36
Πολεμική Αεροπορία
ΓΕΑ

Πολεμική Αεροπορία χωρίς σύνορα: Η HAF ανοίγει τα φτερά της και στέλνει μήνυμα υπεροχής

26/11/2025 - 05:06

Διαβάστε Επίσης

Σαν σήμερα: Το 1937 ξεκινά επί Στάλιν η οργανωμένη μαζική καταδίωξη των ελληνικής καταγωγής πολιτών στην ΕΣΣΔ

Επίθεση στο Σίδνεϊ: Οι Αυστραλοί χαιρετίζουν ως ήρωα τον περαστικό που αφόπλισε έναν ένοπλο [vid]

Μελόνι: «Από την πρώτη ημέρα ήμασταν στο πλευρό της Ουκρανίας, δεν νοσταλγούμε την Σοβιετική Ένωση»

An-22: Καρέ-καρέ η μοιραία συντριβή του ρωσικού μεταγωγικού στο Ιβάνοβο

ΗΠΑ: Κρατείται ένα άτομο που πιθανώς σχετίζεται με τους πυροβολισμούς στο Πανεπιστήμιο Μπράουν

Σίδνεϊ: Αποφασισμένοι για μακελειό οι δράστες της επίθεσης – Είχαν και αυτοκίνητο με εκρηκτικά – 12 οι νεκροί

Κρεμλίνο: Επιπολαιότητα του Ρούτε να μιλήσει για πόλεμο με τη Ρωσία

Ζελένσκι: Χρειαζόμαστε μια αξιοπρεπή ειρήνη – Δεδομένο ότι θα υπάρξουν συμβιβασμοί

Top News

Αίγιο: Πέθανε ο 43χρονος ασθενής μποξέρ που γρονθοκόπησε γιατρό - Τι λέει ο ορθοπεδικός για την επίθεση

Ο Στέφανος Κασσελάκης συγκαλεί έκτακτο συνέδριο για την τύχη του Κινήματος Δημοκρατίας - Στον «αέρα» το κόμμα

Ο Άρης Μουγκοπέτρος ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα - «Για ακόμη μια φορά είχα Άγιο, σε ευχαριστώ Παναγιά μου»

Τροχαίο στον Κολωνό: Η στιγμή που μηχανή με μεθυσμένη οδηγό συγκρούεται με δύο αυτοκίνητα και μία μοτοσικλέτα

OnAlert

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2023 OnAlert

  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία

No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2023 OnAlert