OnAlert
No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
OnAlert
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
No Result
View All Result
OnAlert
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ

«Απασφάλισε» ο Κικίλιας για την πολιτική εντολή της κυβέρνησης προς την Αστυνομία

10/03/2019 - 14:07
εμβολιασμός
Share on FacebookShare on Twitter

«Η πολιτική εντολή του ΣΥΡΙΖΑ προς την Αστυνομία είναι άμεση στα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία για να διαλύσει το πλήθος. Είναι άμεση στις συγκεντρώσεις στελεχών του στη Β. Ελλάδα με προληπτικές συλλήψεις. Είναι όμως καθυστερημένη όταν αφορά το Ρουβίκωνα», δήλωσε σήμερα ο τομεάρχης Εθνικής ‘Αμυνας της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο «Παραπολιτικά FM», ο κ. Κικίλιας επισήμανε τον κίνδυνο «εάν επικρατήσει ο νόμος της ‘Αγριας Δύσης και ο καθένας παίρνει το νόμο στα χέρια του όταν πιστεύει ότι απουσιάζει το κράτος ή δεν κάνει καλά τη δουλειά του, η οργανωμένη κοινωνία και το κράτος Δικαίου παύουν να υπάρχουν», ενώ εξαπέλυσε επίθεση κατά της κυβέρνησης.

«Για την ανομία και την ανασφάλεια που επικρατεί, την απόλυτη ευθύνη έχει τα τελευταία τέσσερα χρόνια η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ πλέον. Μια κυβέρνηση που δείχνει ανοχή στο Ρουβίκωνα.

Είναι απίστευτο ότι έχουν εισβάλλει στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης, στο υπουργείο Εθνικής ‘Αμυνας, στο υπουργείο Εξωτερικών, στη Βουλή των Ελλήνων, σε ξένες πρεσβείες, στα πανεπιστήμιά μας.

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που μας κυβερνούν, μισούν και αντιμάχονται τη στολή, την τάξη. Είναι κάτι ξένο, αν όχι εχθρικό, στην πολιτική τους αντίληψη.

Και έχουμε από τη μία τους Ρουβίκωνες που τους θυμίζουν την εξωκοινοβουλευτική, τη ριζοσπαστική Αριστερά και από την άλλη τα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία και τις διαμαρτυρίες στη Βόρεια Ελλάδα, όπου δείχνουν το πραγματικό, απολυταρχικό τους πρόσωπο, με τις πολιτικές εντολές για δακρυγόνα και προληπτικές συλλήψεις», τόνισε ο βουλευτής της Ν.Δ.

Ο κ. Κικίλιας χαρακτήρισε αποκρουστικές τις συνομιλίες που είδαν το φως της δημοσιότητας από το βράδυ της τραγωδίας στο Μάτι και ζήτησε να κινηθούν οι διαδικασίες εναντίον όσων προκάλεσαν με τη συμπεριφορά τους ολόκληρη την ελληνική κοινωνία.

Μιλώντας ως πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ξεκαθάρισε ότι οι άνδρες και οι γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος είναι στην πλειοψηφία τους νέα παιδιά με φιλότιμο και αυταπάρνηση, που όταν αφήνονται κάνουν πολύ καλά και αποτελεσματικά τη δουλειά τους.

«Το 2014 που ήμουν πολιτικός προϊστάμενος τους, η εγκληματικότητα έφτασε σε χαμηλό 15ετίας, είχαμε μεγάλες συλλήψεις τρομοκρατών, είχαμε αντιμετωπίσει αποτελεσματικά το προσφυγικό/μεταναστευτικό, οι Έλληνες ένιωθαν ασφαλείς, το καλοκαίρι εκείνης της χρονιάς δε θρηνήσαμε ανθρώπινη ζωή από πυρκαγιά. Όλα αυτά έγιναν επειδή αφέθηκαν να κάνουν τη δουλειά τους», συμπλήρωσε ο κ. Κικίλιας.

«Δεν είναι σωστό να ακυρώνουμε το έργο αστυνομικών και πυροσβεστών, επειδή κάποιοι ανόητοι συμπεριφέρθηκαν απαράδεκτα στο Μάτι», δήλωσε ο τομεάρχης ‘Αμυνας της Ν.Δ.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ 

Tags: ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΒΑΣΙΛΗΣ ΚΙΚΙΛΙΑΣΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Related Posts

Δαβάκης - Καιρίδης
ΕΛΛΑΔΑ

Καβγάς Καιρίδη – Δαβάκη για την απουσία Δένδια από την Επιτροπή Εθνικής Άμυνας της Βουλής

19/12/2025 - 14:27
καιρός
ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός σήμερα: Τοπικές νεφώσεις που το βράδυ στα δυτικά θα αυξηθούν – Δείτε αναλυτικά

19/12/2025 - 04:28
Γεραπετρίτης - ΥΠΕΞ
ΕΛΛΑΔΑ

Γεραπετρίτης σε Βρετανή ΥΠΕΞ: «Οι αμυντικές συμφωνίες με τρίτες χώρες δεν πρέπει να στρέφονται εναντίον συμμάχων χωρών»

18/12/2025 - 19:04

Διαβάστε Επίσης

Ειρωνικά μηνύματα και ερωτήματα Ρώσων στη συνέντευξη του Πούτιν

Καβγάς Καιρίδη – Δαβάκη για την απουσία Δένδια από την Επιτροπή Εθνικής Άμυνας της Βουλής

Το Ισραήλ απήγγειλε κατηγορίες εις βάρος ενός Ρώσου πολίτη για κατασκοπεία υπέρ του Ιράν

SBU: Η Ουκρανία έπληξε με drone πετρελαιοφόρο του ρωσικού «σκιώδους στόλου» στη Μεσόγειο [vid]

Χαμάς: «Ελπίζουμε το Ισραήλ να σταματήσει τις παραβιάσεις στη Γάζα μετά τις συνομιλίες με τις ΗΠΑ»

Ισλαμικό Κράτος: «Πλήγμα για ΗΠΑ – Συρία η φονική επίθεση σε Αμερικανούς στρατιώτες στην Παλμύρα»

Πούτιν: «Δεν αισθάνομαι υπεύθυνος για τους νεκρούς, δεν ξεκινήσαμε εμείς τον πόλεμο»…

Ουκρανία: Οι πιέσεις Τραμπ σε Ζελένσκι για διαπραγματεύσεις, οι εδαφικές παραχωρήσεις και οι εγγυήσεις ασφαλείας

Top News

Γιώργος Μαζωνάκης: Όλα όσα έγιναν στην πρεμιέρα του μετά την μήνυση του Στέφανου Παπαδόπουλου - «Είμαι αληθινός»

Μπήκαν στην Ποσειδώνος οι πρώτες κάμερες με ΑΙ που θα στέλνουν αυτόματα «ραβασάκια» - Δείτε φωτογραφίες

Διαμαντής Καραναστάσης: Η πρώτη αντίδραση για την αφαίρεση διπλώματος λόγω αλκοόλ - «Από αύριο μόνο φραπέ»

Νίκος Παππάς: Σε καμία περίπτωση δεν τον γρονθοκόπησα - Καταδικάζω την πράξη μου και ντρέπομαι

OnAlert

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2023 OnAlert

  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία

No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2023 OnAlert