OnAlert
No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
OnAlert
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
No Result
View All Result
OnAlert
No Result
View All Result
Home ΚΟΣΜΟΣ

Naval Group: Άλλες 8 ελληνικές εταιρείες στο «άρμα» του Γαλλικού κολοσσού

20/12/2019 - 10:25
Naval Group
Share on FacebookShare on Twitter

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε, σε συνέχεια της «Ημέρας Βιομηχανίας» του 2018, που έλαβε χώρα στην Αθήνα και έχοντας πραγματοποιήσει σχετική διαδικασία αναφοράς, 8 ελληνικές εταιρείες εντάσσονται στη διεθνή εφοδιαστική αλυσίδα της Naval Group.

Αυτές οι εταιρείες θα είναι εφεξής εγγεγραμμένοι προμηθευτές της Naval Group για τις υπηρεσίες, τις δεξιότητες και/ή τα προϊόντα τους:

ΑΚΜΩΝ Α.Ε. : Το εύρος του χαρτοφυλακίου της ΑΚΜΩΝ κυμαίνεται από την κατασκευή, αναβάθμιση και ανακατασκευή καλωδίων και ιμάντων για αεροδιαστημική χρήση, ηλεκτρομηχανικά συγκροτήματα για τη συναρμολόγηση υψηλής τεχνολογίας τηλεπικοινωνιακού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού για εφαρμογές χερσαίας, εναέριας και θαλάσσιας άμυνας.

ELFON: H εταιρείας εξειδικεύεται στην κατασκευή καλωδίων, ιμάντες καλωδίωσης και ηλεκτρομηχανικών συγκροτημάτων. Προμηθεύει υψηλής ποιότητας προϊόντα ΟΕΜ σε εργολήπτες παγκόσμιας κλάσης για ναυτικές, αεροπορικές και διαστημικές εφαρμογές. Η ELFON λειτουργεί επίσης ως λειτουργεί επίσης ως πάροχος ολοκληρωμένων έργων που απαιτούν σχεδιασμό, κατασκευή, συναρμολόγηση και ανάθεση σύνθετων έργων.

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ: Η εταιρεία σχεδιάζει, κατασκευάζει και εγκαθιστά ένα μεγάλο εύρος καλωδίων από καλώδια ρεύματος έως οπτικές ίνες και σύνθετα καλώδια. Η εταιρεία ανταποκρίνεται στις υψηλές απαιτήσεις των πελατών της σε παγκόσμιο επίπεδο, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται διαχειριστές δικτύων, κατασκευαστικές εταιρείες και προμηθευτές.

IDE INTRACOM: Η εταιρεία είναι κορυφαίος πάροχος ηλεκτρονικών, τηλεπικοινωνιακών και υβριδικών ενεργειακών συστημάτων στους τομείς της άμυνας και της ασφάλειας. Συμμετέχει σε μία σειρά διεθνών προγραμμάτων που αφορούν την ανάπτυξη και παραγωγή συστημάτων για τους τομείς της άμυνας και της ασφάλειας, καθώς και σε προγράμματα συμπαραγωγής σε συνεργασία με κορυφαίους διεθνείς κατασκευαστές.

METKA: Οι βιομηχανικές δραστηριότητες της ΜΕΤΚΑ επικεντρώνονται στην κατασκευή μεταλλικών κατασκευών υψηλής προστιθέμενης αξίας για εφαρμογές στους κλάδους της ενέργειας, των υποδομών και της άμυνας. Σε αυτό το πλαίσιο, η METKA υλοποιεί κυρίως υπεργολαβίες προηγμένης συμπαραγωγής σε συνεργασία με κορυφαίους διεθνείς προμηθευτές αμυντικού εξοπλισμού, έχοντας εξειδικευμένη κατασκευαστική εμπειρία στους κλάδους χερσαίων και υποβρυχίων αμυντικών συστημάτων.

MEVACO: Πρόκειται για μία κορυφαία κατασκευαστική εταιρεία που αναλαμβάνει έργα υψηλής τεχνολογίας στους τομείς των μεταλλικών προϊόντων και κατασκευών (διάτρηση, κοπή με laser, διαμόρφωση, συγκόλληση, μηχανουργικές εργασίες σε ανθρακοχάλυβα, ανοξείδωτο χάλυβα ή αλουμίνιο) για σχεδόν οποιοδήποτε τύπο ή μέγεθος μεταλλικών προϊόντων (από μεμονωμένα εξαρτήματα έως σύνθετα ηλεκτρομηχανικά συγκροτήματα), βάσει των απαιτήσεων του πελάτη.

MILTECH HELLAS S.A: Η MILTECH είναι μία σύγχρονη αμυντική βιομηχανία που δραστηριοποιείται στους κλάδους των συστημάτων θερμικής αποτύπωσης, των ραδιοσυσκευών, της αεροηλεκτρονικής και ιμάντων αεροσκαφών και άλλων ηλεκτρονικών εφαρμογών ειδικού σκοπού. Η εταιρεία διαθέτει μία μεγάλη ομάδα μηχανικών και τεχνικών με σημαντική εμπειρία στον κλάδο των ηλεκτρονικών.

TELETEL: Η εταιρεία προσφέρει υπηρεσίες σχεδιασμού και ανάπτυξης προϊόντων λογισμικού και εξαρτημάτων καθώς και υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης για μεγάλες διεθνείς βιομηχανίες άμυνας, τηλεπικοινωνιών και αεροδιαστημικής.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, σε αυτές τις 8 εταιρείες θα ανατρέχει ο όμιλος όποτε θα χρειάζεται κάποια υπηρεσία ή προϊόν από αυτά για τα οποία έχουν επιλεγεί. Οι ευκαιρίες θα περιλαμβάνουν τόσο Γαλλικά όσο και διεθνή προγράμματα της Naval Group, μεταξύ των οποίων το πρόγραμμα Γαλλικών φρεγατών FDI καθώς και οι επιπρόσθετες που τελούν υπό συζήτηση για το ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό.

Η Naval Group ήδη συνεργάζεται με την εταιρεία Sunlight, από την οποία προμηθεύεται μπαταρίες για τα προγράμματα υποβρυχίων, ενώ προετοιμάζει νέες συναντήσεις με εκπροσώπους της ελληνικής βιομηχανίας, στις αρχές του 2020, προκειμένου να προχωρήσει η αξιολόγηση περίπου 20 υποψηφίων που θα μπορούσαν να ενταχθούν στην εφοδιαστική της αλυσίδα από το νέο έτος.

Tags: NAVAL GROUPΓΑΛΛΙΑΓΑΛΛΙΚΟΣ ΚΟΛΟΣΟΣΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣΕΦΟΔΙΑΣΜΟΣΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Related Posts

Ουκρανία - Ζελένσκι
ΚΟΣΜΟΣ

Πόλεμος στην Ουκρανία: Αισιόδοξοι για την πορεία των διαπραγματεύσεων Ζελένσκι και Μερτς – Συζητήσεις για τις εγγυήσεις ασφαλείας

15/12/2025 - 20:21
Μακρόν - Χριστοδουλίδης
ΚΟΣΜΟΣ

Μακρόν και Χριστοδουλίδης υπέγραψαν Στρατηγική Κοινή Δήλωση για την αναβάθμιση των σχέσεων Γαλλίας – Κύπρου

15/12/2025 - 18:55
ΜΙ6
ΚΟΣΜΟΣ

Βρετανία: Η νέα αρχηγός της υπηρεσίας πληροφοριών ΜΙ6 προειδοποιεί για την αυξανόμενη ρωσική απειλή

15/12/2025 - 18:34

Διαβάστε Επίσης

Σαν σήμερα: Το 1944 oι Γερμανοί εξαπολύουν την τελευταία μεγάλη τους αντεπίθεση στις Αρδέννες

Πόλεμος στην Ουκρανία: Αισιόδοξοι για την πορεία των διαπραγματεύσεων Ζελένσκι και Μερτς – Συζητήσεις για τις εγγυήσεις ασφαλείας

Ο Αρχηγός ΓΕΑ επισκέφθηκε την Αεροπορική Βάση Δεκέλειας στο Τατόι [pics]

Μακρόν και Χριστοδουλίδης υπέγραψαν Στρατηγική Κοινή Δήλωση για την αναβάθμιση των σχέσεων Γαλλίας – Κύπρου

Βρετανία: Η νέα αρχηγός της υπηρεσίας πληροφοριών ΜΙ6 προειδοποιεί για την αυξανόμενη ρωσική απειλή

Ουκρανικά υποβρύχια drones – καμικάζι έπληξαν ρωσικό υποβρύχιο κλάσης Kilo στο Νοβοροσίσκ [vid]

Συνομιλίες ΗΠΑ – Ουκρανίας στο Βερολίνο: «Επιτεύχθη πραγματική πρόοδος» – Παραμένει άλυτο το εδαφικό

SAFE: «Ανακριβές ότι πήραμε πίσω την πρόταση μας», λέει ο Δένδιας – «Τίποτα δεν έχει λήξει»

Top News

Δημοσκόπηση Alco: Στις 12 μονάδες η διαφορά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ - Δίκιο στους αγρότες δίνουν 8 στους 10

Κόνι Μεταξά: «Είχα την ταμπέλα της ατάλαντης - Μου πήρε πολλά χρόνια ψυχοθεραπείας για να καταλάβω ότι δεν είναι αλήθεια»

Ο Τριαντάφυλλος για την κατάσταση του γάμου του: «Είμαστε πολύ ωραία, όπως ο Καρβέλας με τη Βίσση»

Μαρία Καρυστιανού: «Είμαι στην πρώτη γραμμή οργάνωσης κινήματος που μπορεί να γίνει κόμμα»

OnAlert

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2023 OnAlert

  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία

No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2023 OnAlert