OnAlert
No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
OnAlert
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
No Result
View All Result
OnAlert
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός σήμερα: Τοπικές βροχές και ισχυροί άνεμοι – Αναλυτική πρόγνωση

18/03/2021 - 06:01
καιρός
Share on FacebookShare on Twitter

Διαβάστε πώς θα είναι ο καιρός σήμερα, Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021, σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Τοπικές βροχές προβλέπονται τις πρωινές ώρες στο ανατολικό Αιγαίο, από το μεσημέρι στα δυτικά, βαθμιαία στα κεντρικά και τα βόρεια και στα δυτικά σποραδικές καταιγίδες. Τοπικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και σταδιακά θα στραφούν σε νοτίων διευθύνσεων στο Ιόνιο τοπικά έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους τις πρωινές και τις βραδινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά.

Αναλυτική πρόγνωση της ΕΜΥ

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Από το απόγευμα θα αναπτυχθούν νεφώσεις και το βράδυ είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές.
Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Από νωρίς το απόγευμα θα στραφούν σε νότιους νοτιοδυτικούς έως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 06 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν νεφώσεις και προς το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές και κυρίως στα θαλάσσια-παραθαλάσσια είναι πιθανό να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες.
Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Από νωρίς το απόγευμα θα στραφούν σε νότιους έως 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 06 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις που βαθμιαία από τα δυτικά θα αυξηθούν και από νωρίς το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές, ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά, ενώ το βράδυ είναι πιθανό να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα θαλάσσια-παραθαλάσσια.
Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Από νωρίς το απόγευμα θα στραφούν σε νότιους έως 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 00 (μηδέν) έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και κυρίως στα νότια από τις απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά.
Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Γρήγορα θα στραφούν σε νοτίων διευθύνσεων 4 με 5, στο Ιόνιο τοπικά 6 και τη νύχτα στα νότια έως 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 05 έως 15 και στα βόρεια έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Από το μεσημέρι βαθμιαία θα αναπτυχθούν νεφώσεις, προς το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές και κυρίως στα θαλάσσια-παραθαλάσσια μεμονωμένες καταιγίδες. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά.
Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Από νωρίς το απόγευμα θα στραφούν σε νότιους νοτιοδυτικούς, στα νότια τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 00 (μηδέν) έως 16 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Αρχικά αίθριος, βαθμιαία όμως από τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις που το βράδυ θα αυξηθούν.
Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ. Από το απόγευμα θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς με την ίδια ένταση και το βράδυ στα δυτικά τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 08 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες και γρήγορη βελτίωση. Από το βράδυ θα αναπτυχθούν εκ νέου νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες.
Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ. Προς το βράδυ θα στραφούν σε νότιους νοτιοδυτικούς 3 με 5 και στα βόρεια έως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 11 ως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη

Tags: ΔΕΛΤΙΟ ΕΜΥΕΛΛΑΔΑΚΑΙΡΟΣΠΡΟΓΝΩΣΗ ΔΕΛΤΙΟΥ

Related Posts

Στενά του Ορμούζ
ΕΛΛΑΔΑ

Το Υπουργείο Ναυτιλίας διαψεύδει τους Φρουρούς της Επανάστασης: Δεν κατασχέθηκε το πλοίο Epaminondas

22/04/2026 - 15:18
καιρός
ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός σήμερα: Συννεφιά και τοπικές βροχές – Δείτε αναλυτικά

22/04/2026 - 04:29
Δαβάκης - συμφωνίες με Ιταλία και Πολωνία
ΕΛΛΑΔΑ

Επιτροπή Άμυνας Βουλής: Επικυρώθηκαν οι συμφωνίες με Ιταλία και Πολωνία για την αμοιβαία προστασία διαβαθμισμένων πληροφοριών

21/04/2026 - 16:28

Διαβάστε Επίσης

F-16: Παραιτήθηκε ο υπουργός Άμυνας του Περού μετά την αναβολή αγοράς των αμερικανικών μαχητικών

SAMP/T NG: Το 2028 θα παραλάβει η Δανία το πρώτο σύστημα αεράμυνας – Πόσα αγοράζει και πόσα θα πληρώσει

Δαβάκης: Με βάση το ανυπόστατο τουρκολιβυκό μνημόνιο η παρενόχληση ολλανδικού πλοίου από τουρκική φρεγάτα στα διεθνή ύδατα

Τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο: Τέσσερις παραβάσεις στο FIR Αθηνών από UAV και CN-235

Λίβανος: Τρεις νεκροί σε ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές, παρά την εκεχειρία – Η Χεζμπολάχ εκτοξεύει drones

Γερμανία: Ο νέος σχεδιασμός της Bundeswehr στοχεύει σε 260.000 εν ενεργεία στρατιώτες και 200.000 εφέδρους

Τραμπ: «Πιθανός νέος γύρος συνομιλιών με το Ιράν μέχρι την Παρασκευή»

Δεν είναι αορίστου χρόνου η ευκαιρία που δίνει ο Τραμπ για να επιστρέψει το Ιράν στις διαπραγματεύσεις, γράφει το Axios

Top News

Λεπτοσπείρωση: Πώς μεταδίδεται και τι συμπτώματα προκαλεί η λοίμωξη που μπορεί να ευθύνεται για περιστατικά στη Ζάκυνθο

Τα 8 μέτρα στήριξης για οικογένειες με παιδιά, συνταξιούχους, αγρότες και χρεωμένους οφειλέτες - Δείτε παραδείγματα

Στέφανος Ληναίος: Όσα έλεγε σε μία από τις τελευταίες του συνεντεύξεις - «Πέρασα δύσκολα χρόνια»

Ιάσονας Μανδηλάς: Όταν ο μπαμπάς μου έμαθε για την πρόταση γάμου στον σύντροφό μου πήρε σαμπάνια

OnAlert

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2026 OnAlert

  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία

No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2026 OnAlert