OnAlert
No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
OnAlert
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
No Result
View All Result
OnAlert
No Result
View All Result
Home ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Το βιβλίο του Φράγκου «τσιγκλάει» τους Τούρκους. Τι έγραψαν

09/10/2012 - 00:01
Share on FacebookShare on Twitter
“Τσίγκλισε” τους Τούρκους το νέο βιβλίο του  στρατηγού Φραγκούλη Φράγκου «Ποια Τουρκία ;  Ποιοι Τούρκοι ;», απόσπασμα  από την παρουσίαση του περιεχομένου του από τον εκδοτικό οικο Λιβάνη παρουσίασε πρώτο το ΟNALERT.
 

Σύμφωνα με ανταπόκριση της  Χουριέτ από την Αθήνα  με τίτλο «Ένα περίεργο βιβλίο από τον ‘πραξικοπηματία’   Έλληνα» και υπέρτιτλο «Αποτελεί λέει απάντηση στο βιβλίο του Νταβούτογλου  ‘Στρατηγικό Βάθος’», το όνομα του  στρατηγού εν αποστρατεία, πρώην αρχηγού των χερσαίων δυνάμεων της Ελλάδας, κ.Φραγκούλης Φράγκος είχε περάσει στους ισχυρισμούς περί στρατιωτικού πραξικοπήματος τον περασμένο Νοέμβριο.  Στην παρουσίαση του βιβλίου, γράφει,  τονίζεται ότι  αυτό αποτελεί απάντηση στο βιβλίο ¨Στρατηγικό Βάθος» που φέρει την υπογραφή του Τούρκου υπουργού εξωτερικών, κ. Α.Νταβούτογλου.
 
Κατά την εφημερίδα όταν ήρθαν στην ημερήσια διάταξη οι ισχυρισμοί περί πραξικοπήματος , πριν ακόμα εκδοθεί το Βιβλίο που  έγραψε ο κ. Φραγκούλης, ο εκδοτικός Οίκος Λιβάνης προέβη στην ακόλουθη δήλωση : «Ο Φράγκος κάνει αναφορά  στην καταγωγή πολλών Τούρκων ηγετών μεταξύ των οποίων ο Ερντογάν, ο Ατατούρκ και ο Φατίχ.  Ο συγγραφέας ερευνά το παρελθόν των 1000 ετών της Ανατολίας και αναφέρεται στον εκτουρκισμό των ντόπιων χριστιανών και στον εκμουσουλμανισμό τους».
 
Ο εκδοτικός οίκος στην ανακοίνωση του τόνισε, γράφει η εφημερίδα,  πως στο βιβλίο αναφέρεται ότι χριστιανικής καταγωγής λαοί ζουν ακόμα στην Ανατολία και ότι περιμένουν το φως που θα έλθει από τον ορθόδοξο κόσμο για να ιδρύσουν το νέο Βυζάντιο.
 
Στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά  σε σχολια ελληνικών  ιστοσελίδων που έγραψαν ότι στην περίπτωση που ο Νταβούτογλου διαβάσει το βιβλίο του Φράγκου σίγουρα θα λιποθυμήσει….  Στη συνέχεια γίνεται αναφορά σε αποσπάσματα από τον πρόλογο του βιβλίου.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι στη λεζάντα της φωτογραφίας του κ. Φραγκούλη αναφέρεται ότι είχε ασκήσει καθήκοντα και στρατιωτικού ακολούθου στην Τουρκία, μεταξύ 1991 και 1998, και ότι ο κ. Φραγκούλης, που είναι από την Κομοτηνή, γνωρίζει και την τουρκική γλώσσα.

 
  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το «πολιτικό παιχνίδι» του Φράγκου με όλους. Κι ότι…προκύψει

Νταβούτογλου:»Προσωρινή η ανεξαρτησία της Ελλάδας»! Κι όμως είναι ΥΠΕΞ της Τουρκίας

Τούρκος αρθρογράφος κατηγορεί τον Νταβούτογλου

Tags: ΒΙΒΛΙΟΤΟΥΡΚΙΑΦΡΑΓΚΟΣ

Related Posts

Δένδιας
ΥΕΘΑ

Δένδιας: Συνάντηση με Πιτ Χέγκσεθ στην Ουάσινγκτον – Στο επίκεντρο η αμυντική συνεργασία με τις ΗΠΑ

03/02/2026 - 08:50
Γενικός Επιθεωρητής ΠΝ
ΓΕΝ

Ο Υποναύαρχος (Μ) Δημήτριος Καπίρης ΠΝ παρέλαβε καθήκοντα Γενικού Επιθεωρητή Πολεμικού Ναυτικού [pics]

02/02/2026 - 19:12
drones
ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Ο πόλεμος των drones: Το νέο εγχειρίδιο του ΓΕΣ και η μετάβαση στο νέο δόγμα

02/02/2026 - 05:03

Διαβάστε Επίσης

Διάσκεψη του Μονάχου για την Ασφάλεια: «Μηδενικό» το ενδιαφέρον της Ρωσίας για τη συμμετοχή της

Ζελένσκι: «Η Ρωσία προτιμά την τρομοκρατία αντί να επιλέγει την διπλωματία»

Ιράν: Μεγάλη πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε αγορά στο δυτικό τμήμα της Τεχεράνης

Ουκρανία: «Ρωσική τρομοκρατία οι επιδρομές με 450 drones και 60 πυραύλους πριν τις διαπραγματεύσεις»

Το Ιράν ξεκινά άμεσες διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ με εντολή Πεζεσκιάν – «Η Τεχεράνη έχει ανάγκη μια συμφωνία»

New START: «Στον αέρα» η συνθήκη για τον περιορισμό πυρηνικών όπλων – Η Ρωσία παίρνει τα μέτρα της

Κούβα: «Έχουμε διπλωματικές ανταλλαγές με τις ΗΠΑ αλλά όχι επίσημο διάλογο»

Τραμπ: «Θα γίνουν κακά πράγματα στο Ιράν αν δεν κλειστεί πυρηνική συμφωνία» [vid]

Top News

Άδωνις Γεωργιάδης και Ζωή Κωνσταντοπούλου αλληλομηνύονται: Ο χαρακτηρισμός «κότα» και η τραγωδία στη Βιολάντα

Ο Κώστας Σόμμερ παραμένει στο νοσοκομείο - «Το έχω βάρος που δεν τον πίστεψα από την αρχή» λέει η Βαλεντίνη Παπαδάκη

Αλέξανδρος Λυκουρέζος και Τζένη Οικονόμου διαψεύδουν για το σύμφωνο συμβίωσης - «Δεν τίθεται τέτοιο θέμα»

Η Χριστίνα Αλεξοπούλου ζήτησε συγγνώμη για τη φράση «το τζάμπα πέθανε»: «Δεν αναφερόμουν στους εκπαιδευτικούς»

OnAlert

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2023 OnAlert

  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία

No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2023 OnAlert