ONEX: Επίσημη έναρξη γραφείου αντιπροσώπευσης στις Βρυξέλλες

Συνεχίζοντας τις επενδύσεις αναπτυξιακού χαρακτήρα, και με σκοπό την προσέλκυση επιπρόσθετου φόρτου εργασίας και συμβολαίων από τη Διεθνή Αγορά, η Διοίκηση του Ομίλου αποφάσισε την επέκταση της παρουσίας της ΟΝΕΧ στις Βρυξέλλες, ως ένα κομβικό σημείο για την επόμενη φάση.
 
Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ONEX:

«Με επίκεντρο την αεροπορική υποστήριξη αλλά και ολοκληρωμένες τεχνολογικές λύσεις σε Πληροφορική, Τηλεπικοινωνίες και Ασφάλεια, επεκτείνει την παρουσία της στην καρδιά της Ευρώπης. Με μια σειρά επενδύσεων που ακολουθούν, στοχεύει στην ανάπτυξη συγκριτικού πλεονεκτήματος με βάση την ποιότητα, ταχύτητα και ανταγωνιστική τιμή. Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος & Δ/νων κος Π.Ξενοκώστας, «Ο πήχης ανάπτυξης για την επόμενη πενταετία έχει μπει πολύ ψηλά. Η παρουσία μας στις Βρυξέλλες ήταν το επόμενο βήμα που θα μας προσθέσει φόρτο εργασίας και συμβόλαια για τα επόμενα έτη.
 
Έχουμε Όραμα, έχουμε Δυνατότητες, έχουμε και την Στρατηγική.
 
Αποφασίσαμε το γραφείο των Βρυξελλών, παρόλο που θα έχει πλήρη υποστήριξη από την Νέα Υόρκη, να ανήκει στην ΟΝΕΧ SA. Κρίθηκε αναγκαίο ώστε να αυξηθούν οι πιθανότητες ο φόρτος εργασίας να κατευθυνθεί στην Ελλάδα όπου η ανεργία ειδικά στους νέους είναι σε υψηλά επίπεδα και να στηρίξουμε και εμείς την προσπάθεια της Ελληνικής Κυβέρνησης για την καταπολέμησή της. Ψηφίζουμε Ελλάδα και παραμένουμε Ελλάδα».

Διαβάστε ακόμη:

ONEX:Συμμετοχή σε πρόγραμμα κατά των υγειονομικών κινδύνων από κουνούπια